23 tammikuuta, 2011

1# Maastoilua ja Saanan valmennus

Noniin vihdoinkin sain blogin tehtyä ! Kauan sitä olen jo miettinytkin mutta en vain saanut aikaiseksi... Ja nyt kun olen saanut sen tehtyä huomaan että tuo ylhäällä oleva kuva on ihan sumea :(  Jos joku osaa auttaa niin viestiä tänne päin vaan! Mutta olisiko aika siirtyä jo tallille...

Heräsin aamulla ärsyttävästi kurkkukipuun. Söin ja laitoin kaikki valmiiksi ja sitten lähettiin. Saanalla oli jo hirveä hoppu kun valmennus alkaisi 1 ja kaikki pitäisi alittaa sitä ennen. No tulimme tallille ja huomasimme että Q poika olikin jo sisällä... Sitä oli "kiusattu" tarhassa (ilkeät reetu, oskari, desse ja jäpä) ja se oli livistänyt pakoon... Saana alkoi laitella sitä valmiiksi ja minä ja isä haettiin Taru ja Vire talliin (olin siis menossa isän kanssa maastoon Piian hevosella Virellä). Kummatkin olivat hieman märkiä lumesta mutta äkkiä ne kuivattiin. Saanalla alkoi olla aika kiire ja se yritti hirveällä vauhdilla laittaa satulaa jossa ei ollut jalistimia eikä jalustin hihnoja. No se sitten soitti äitille ja se toi jalustimet... Saana ehti ihan hyvin valmennukseen.
Autoin isiä laittamaan Tarun ja laitoin sitten Viren itse valmiiksi. Kävimme pienen lenkin maanstossa. Yksi koira tuli vastaan ja sitä piti vähän katella mutta muutapa ei oikeestaan sattunutkaan. Pari moottorikelkkaakin nähtiin mutta ne oli aika kaukan (onneksi). Tultiin sitten maastosta ja laitettiin hepat pois. Saanakin tuli juuri valmennuksesta ja kehuskeli hypänneensä 60cm trippeliä :D. Siivottiin vielä karsinat ja laitettiin ruuat valmiiksi ja lähdettiin kotia kohti.