27 helmikuuta, 2011

8# Virtaviivaista menoa ja pari hyppyä :)

No niiiin :) Vihdoin taas kirjottamassa. Aloitetaanpa sitten maanantaista. Silloin oli vielä jonkin verran pakkasta ja juksutin Qn alle jotta se olisi rauhallisempi ja tasaisempi ratsastaa. No sehän veteli pari spurttia ja näytti oikein iloiselta :D. Sitten hain tallista satulan ja omat kamat ja menin ratsastamaan. Q käyttäytyi oikein hyvin ja kun teimme 5 kaarista kiemura uraa niin hän meni oikein kauniisti muodossa! No sitten vielä vähän laukkailtiin ja mentiin talliin. Tiistaina meillä olikin tiedossa koulu tunti :) No siellä tehtiin sitten kulmia ja siirtymiä. Olin itse hieman hidas tekemään vielä kulmia mutta pari ihan hyvää kulmaa tuli kyllä tehtyä. Keskiviikkona Saana oli Qlla tunnilla ja he menivät kavaletti ympyrää... Tai no niin siis ympyrällä kavaletteja oli 4 ja jokaisen välissä piti ottaa 4 laukka askelta. Q oli ollut oikein reipas ja onnellin pitkästä aikaa hyppimään pääsemisetä :D. No torstaina oli taas tiedossa kulmia ja siirtymiä. Silloin meni oikein hyvin. Moni kulma onnistui ja lopussa Q meni kauniisti muodossa ja me molemmat olimme oikein onnellisia :). Perjantaina kävin vain vähän aikaa ilman satulaa kentällä koska oli päivystys ja olin yksin kun Pinja oli lähtenyt jo päivälä vuokattiin laskettelemaan Murrrr... No päivystys meni ihan hyvin kumminkin. Saana ratsasti samana päivänä Reetun ja kertoi että aluksi oli ollut ongelmaa puomin ylittämisessä mutta lopulta oli päästy yli :D.
Q laitumella.
 Lauantaina eli eilen me sitten päätimme vähän hypätä. Teimme pari estettä ja minä menin ensin. No joo olihan siinä pieniä ongelmia mutta lopulta meni ihan hyvin ne pienet hypytkin :D. Minä hyppäsin semmosta pientä kavalettiä ja 65cm pystyä. Sitten oli Saanan vuoro ja hän meni ensin pientä kavalettia ja pienen tauon jälkeen Saana alkoi hypätä 60cm pystyä. Nostelin sitä aina tasaiseen tahtiin ja lopulta se olikin jo 80cm :D. No Saana sitten loppuverkkasi ja veimme Qn talliin ja haimme Tarun ja Reetun.   Taru laitumella -->
 Menimme kentällä ja kummallakin meni oikein hyvin. Tarun kanssa teimme laukan nostoja ja voltteja. Taru meni oikein hyvin ja lopussa aika vauhdikkaastikkin. Reetu taas oli tosi hyvällä tuulella. Saana ja Reetu ravailivat aluksi puomin yli ja tekivät pieniä voltteja. Sitten Saana päätti nostaa laukkaa :) No aluksi oli hankaluuksia mutta lopulta laukka nousi ja he laukkasivat vauhdikkaasti ympäri kenttää. Sitten käveltiin ja kun minä aloin ravailemaan loppuraveja niin Saana teki vielä laukan nostoja. Saana sai pari kertaa laukan nousemaan suoraan käynnistä ja tosi nätisti. Sitten minä meninkin talliin ja pesaisin Tarun kun oli vain -1 astetta :D Taru ei siitä oikein pitänyt mutta tulipa pestyä välillä. Sitten lähdettiinkin jo kotiin. Ja tänään olisi tiedossa Niina Mikkosen koulu valmennus Mutta siitä kirjoitan sitten myöhemmin.

Terveisin Riina :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina bloggaajan arkea, joten kiitos kommentistasi! :)