11 huhtikuuta, 2011

15# Kamppeet vaihtoon !

Heräsin aamulla Saanan herätykseen : "Kello on jo viittä vaille kaheksan !! "
No Sitten äkkiä kamat päälle ja kouluun. Koulun jälkeen söin ja olin hetken koneella. Noin puoli neljä lähdimme tallille. Mulla alko olla aika kiire kun 4 piti olla heposen selässä jotta ehtis rattastaa maneesissa ees tunnin. Otin käytävälle ensin kakki varusteet valmiiksi ja hain sitten quun sisään. Laitoin sille kamat päälle ja lähin maneesiin. Kello näytti siihen aikaan jotain 20 yli neljän... Siinä meni se neljäksi yrittäminen maneesiin. No kapusin kumminkin selkään ja kävelin hetken. Kun otin ohjat ja aloin taivuttelemaan quuta tuli mukavana yllätyksenä että HEI mun hevonen ei oo jäykkä !! Kun aloin ravaileen quu tuntui yhtä mahtavalta. Senni oli pitämässä Mirkalle ja Marylle samaan aikaan kouluvalmennusta. Samaan aikaan kun mirka alko mennä kouluohjelmaa läpi minä aloin ottaa pysähdyksiä ja peruutuksia. Aluksi quu oli peruutusten suhteen edelleen sitä mieltä että --> EEEIIIII !!
Mutta kyllä me sitten vähän ajan päästä saatiin jopa peruutus muodon kanssa ! Laukkailimmehan me jossain välissä myös joo. Kun Ulla tuli maneesiin kehuin sille tietenkin heti upeaa peruutustamme! Ullalta saimmekin pienien kehujen lisäksi isot kehut quun liikkeen hyvyydestä ja sekös oli KIVAA !!
Uudet päittet
Vanhat päittet
No me käveltiin sitten vielä loppu käynnit ja mentiin sitten Maryn perässä ylätalliin. Laitoin quun karsinaan ja otin varusteet pois. Quu on nyt oppinut pari temppua : Se osaa kumartaa, Nostaa kumpaakin etujalkaa pyynnöstä ja Koukistaa takajalkaa pyynnöstä :) Niitä sitten harjoteltiin vähän aikaa ja sitten oli aika kokeilla uutta loimea ! Se sopi oikein hyvin :)
Sitten oli vielä ne "uudet" päitset...
Ne on violetit bucasin päittet :) Ihan hyvät joskin quulle vielä vähän ison näkodet kun ei oo käytetty :D Sitten vein quun pihalle ja hain sille heinää . Sitten iskä tulikin hakeen mut ja saanat  pois tallilta.
Mutta nautitaanpa vielä kauniista kuviasta!!


-riinu ja quu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina bloggaajan arkea, joten kiitos kommentistasi! :)