22 huhtikuuta, 2011

18# Kaikki on niin epäreilua !!

Sorry , keskiviikon postaus jäi kun ei oikein ollu mitään kirjotettavaa kun Saana hoiti quun :)
Joda

Uusi putkemme siis :D
Torstaina meillä siis oli ihan tavallinen koulupäivä ! :( No mutta aamulla sain kumminkin ilokseni kuulla että äiti kävis ostamassa meidän järkkäriin uuden objektiivin ! Sillä tiedolla pärjäsinkin sitten koko loppu päivän.
Jana
Menin tallille joskus siinä 6 aikoihin. Quu oli tuotu jo sisälle. Vein takkini kaappiin ja oltiin sitten Saanan kanssa menossa kokeilemaan uutta putkea kun kuulin hientä haukuntaa :) Menin sitten satulahuoneeseen katsomaan Jodaa ja Janaa. Kummatkin tulivat iloisina vastaan ja kiipesivät syliin. Olin siinä kerran kaatuakkin kun olen siinä kyykyssä kumpikin koira sylissä ! Pääteltiin sitten äitin kanssa että niitä vois kätää pissalla. Minä ja Saana siis johdatettiin koirat ulos ja ne kävi pissalla :) Sen jälkeen kävin leikkimässä quun kanssa ja sitten mentiin Saanan kans kuvaileen kaikkii jotka vielä oli pihala.
Kun tultiin takasin harjailin quun ja laitoin sille varusteet päälle. Sitten tunnille. Anne pitikin tälläkertaa meille tunnin. Aloitettiin ihan istunnan korjaamisella.
Sitten aloitettiin käynnissä tekemällä aina pitkien sivujen alkuun lyhennykset. Quu lyhensi oikein kauniiti eikä ollut mitään ongelmaa. Sitten otettiin ravissa sama homma. Mun ei tarvinnu muutakun istuu alas ja pitää pohkeilla ravi yllä ja quu lyhensi hienosti. Käveltiin sitten vielä vähän välissä. Sitten oli laukassa saman vuoro. Quu lyhenteli laukan vasempaan suuntaan oikein hienosti mutta oikeassa suunnassa se oli sille vähän vaikeaa ja vaihtoi siihen suuntaan pari kertaa laukkaakin... Mutta loopulta pienen "riidan" jälkeen se meni siihenkin suuntaan ihan tosi nättiä lyhyttä laukkaa. (Tuota alan harjotteleen nyt sitten laukassa)
Sitten käveltiin vielä vähän ja koitettiin mennä vielä ravissa lyhennyksiä mutta quu alkoi olla toosi väsy niin me vaan kevenneltiin sitten loppuun.  Vein quun sitten talliin ja otin siltä kamat pois ja se pääsi syömään iltaruokia karsinaan.
Sitten alettiinkin lähteä kotia kohti.

                                                                 Vielä loppuun kuvia tunnilta ja tallista :)

Ja vielä viimeinen kuva Saran haasteeseen ! Pörri kesällä 2010 :)


                                                                   -riina ja quu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina bloggaajan arkea, joten kiitos kommentistasi! :)