17 toukokuuta, 2011

24# Ihmeellinen vauhtihirmu !

Sunnuntaina me oltiin siis äimärautiolla ORn kisoissa! Lähettiin sinne joskus sillon vähän yli seittemän muistaakseni ;D
Menin siellä Helppo C:2 ja K.N Specialin. Cssä meillä oli vähän laiskan puoleinen meno mutta K.Nään quu sitten reipastui oikein kunnolla :) K.N oli paras meijän kaikista K.Nistä !! Lastauksissakaan ei muuten ollut mitään ongelmaa :))

Maanantaina kun pääsin tallille hain quun suoraan sisään. Harjailin sen karsinassa ja otin sen sitten käytävälle ja laitoin varusteet. Laitoin sille myös martingaalis kun oli tarkoitus että lähtisin pitkälle laukkamaastolle...
Pääsin sitten laitumista ohi ja siellä oli sitten semmonen kivi jossa oli aika iso kuoppa takana kun joku on raivaillu sitä tietä.
Niin niin päästiin sen kiven kohalle ja oho se olikin TOOSI kauhee !! Pyörähettiin siinä samassa kokonaan täys käännös ympäri! Tulin sitten alas ja täytin kuopan ja talutin quun siitä ohi ja nousin selkään. Vähän matkaa sen jälkeen päätin sitten ravata. Kun olin nostamassa ravia quu nostaa reippaasti laukan. Olin oikeesti saada sydärin kun QUU NOSTI LAUKAN ILMAN MUN PYYNTÖÄ !! Otin sen sitten takas ja kiersin sen lenkin ympäri. Palasin maneesiin jossa laukkasin ja menin puomeja. Sielläkin quu oli tosi reipas. Palasin vielä takasin ja kiersin sen lenkin vielä loppuun.

Tänään olin tunnilla. Hain quun sisään heti kun tulin tallille. Sen jalat oli ihan karmeet! Pesasin ne ja harjailin sen valmiiksi ja laitoin suojat. Laitoin sen sitten vielä vähänksi aikaa karsinaan. Kävin alatallissa pinjan kanssa ja  saimme ullalta tehtäväksi ulkoiluttaa koirat. Ulkoilutettiin sitten ne ja kun tultiin takasin huomasinkin jo että alkoi olla aika kiire. Laitoin quulle äkkiä kamat ja lähin maneesia kohti. Kun nousin selkään ja lähin liikkeelle quu tuntu heti tosi reippaalta! Jakauduttiin 2 pääty-ympyrälle jossa mentiin eka käynnissä taivuttelua ja sitten ravissa. Quu oli välillä niin reipas että sitä sai oikeesti ihan kunnolla pidättää! Lopulta muutettiin ympyrät neliöiksi ja tehtiin vähän aikaa kulmia. Quu oli tosi mukava ja teki kaikki tosi hyvin ja rennosti. Sitten käveltiin hetki ja otettiin sama kulma juttu ravissa ja laukassa. Siinäkin quu oli reipas ja teki kaiken kun pyysi. Loppuun vielä ravailtiin ja sitten vein quun talliin. Tallissa pesin sen ihan kunnolla taas sillä valkasevalla ja semmosella piialta lainassa olevalla kumi "kinttaalla". Quulta lähti varmaan kaikki irtoavat karvat ja lika myös !! Sitten se menikin onnellisena karsinaan syömään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina bloggaajan arkea, joten kiitos kommentistasi! :)