24 elokuuta, 2012

Päivittelyä pimeään päivään


 
Joo en tiedä mistä otsikko tuli mutta jatketaan :D
Olen ollut nyt kipeänä pari päivää joten Quu on ollut hiukan vapaammalla. Mutta kerrotaanpas ensin alkuviikosta :)

Tiistaina kokeilin heti Even satulaa ja se oli Quulle ihan ok. Vähän huom vain vähän se keikkasi edestä mutta muuten oikein hyvä. Ja varsinkin sen satulan kanssa huomasin kuinka kamala meidän oma estepenkki on istua! Joo joten päätin että nyt hankitaan sitten uusi! :) Illalla läysinkin ht.netistä ilmoituksen haukiputaalla olevasta satulasta ja kun se näytti olevan kaverillani niin kyselin heti sieltä.

Keskiviikkona juoksutin Quun pessoilla kentällä ja herra juoksi todella mallikkaasti! Tehtiin jopa liinassa tempon vaihteluja että ensin hidasta ravia sitten tosi isoa ravia ja taas hidasta ja samaa laukassa :) Katoin myö sitä satulaa silloin ja näyttää ainakin siltä että siinä kokeilulle tulevassa satulassa ei pitäis olla mitään vikaa. Hope so! :))

Torstaina tosiaan tallilla oli ollut kriisiä Tarun kanssa kun mummeli oli menny ja tökännyt nenänsä (sisältä)johonkin ja sieltä oli tullut paljon verta ja kaikki oli ollu paniikissa etenkin meidän Saana. Mutta Taru voi oikein hyvin ja on oma perso itsensä :) Saana juoksutti Quun irti liinassa torstaina.

Nyt perjantaina koska olen ollut edelleen hieman kipeä niin Quulla on ollut vapaa päivä.
Huomenna päästään kokeilemaan sitä satulaa ja toivotaan nyt että se sopisi koska haluan uuden paremman satulan jotta Quullakin olis kivempaa hypätä!! :D Mutta kerron taas kuulumisia viimestään ens viikolla :)
Heido!

Iiro 25.10.2010

Saana&Quu koeratsastuksessa 18.11.2010

Quu ylirannalla keväällä 2011

Quu ja minä keväällä 2011

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina bloggaajan arkea, joten kiitos kommentistasi! :)