29 marraskuuta, 2012

Why him?

Tämä postaus siis kertoo siitä miksi valittiin juuri Quu (hox minun mielestäni).

Mutta aloitetaanpa ihan alusta. Eli Quu ei todellakaan ollut eka jota kävin kokeilemassa. Sitä ennen kokeilin ensiksikkin oman talliin heposia ja sitten Aatua (Avers) joka on tällähetkellä Roosalla. Kävin myöskin kokeilemassa Elli nimistä hevosta jossain kempeleessä? Olisiko nykyisessä ponilandiassa ollut :) Ja sitten vasta Quuta. Näitäkin ennen meillä oli mielessä yksi osaava poni haukiputaalta mutta se olisi mennyt pieneksi pian ja muutenkin se myytiin alta melkein heti eikä lopulta ehitty sitä edes käydä katsomassa.


Mutta Mintiltä kuultiin Quusta. Se ei silloin ees ollu mitenkään virallisesti myynnissä mutta kohta olisi tullut. No lähdettiin sitten heti sitä katsomaan tai heti ja heti... Quu oli tietenkin silloin ihan erilainen tai melko erilainen kun nyt mutta heti mulla jäi siitä semmonen kuva että ehkä se nyt on tämä! Se oli kiltti ja rauhallinen ja sopi mulle että Saanalle. No eka ratsastus ei ollut ehkä ihan kauheen kaunista menoa mutta onneksi siitä on kehitytty! Saralla se meni silloin todella helpon näköisesti mutta kun itse meni kyytiin niin se ei ollukkaan niin helppoa.

Sitten seuraavalla käynnillä se tuntui vielä mukavammalta joten kysyttiin Ullaakin katsomaan. Silloin se ei mennyt kovin hyvin! Laukka ei noussut kunnolla ja muuta. Mutta lopulta vaikka monelta taholta tuli kommenttia että kannattaakohanse niin päätettiin ja minä halusin Quun ostaa ja niin se tapahtui 10.12.2010! En edes muista millon käytiin sitä ekaa kertaa ratsastaan mutta Quu muutti kumminkin iihin 19.12 sunnuntaina alue-valmennuksen jälkeen.

Nuo muut hevoset joita käytiin kattoon niin ekanakin Aatu. Musta tuntu kokoajan että se on toosi pieni ja heiveröinen  enkä uskaltanut oikein ratsastaa sitä joten ei kiitos! Elli taas oli liian vaativa eikä sillä voinut hypätä kun sillä oli vaivoja ennestään. Quu taas oli tasaisen pyöreä (ei läski!)ja ihan hyvän kokoinen eikä niin pelottava vaan tosi lempeän ja ystävällisen näköinen ja semmoiseksi se on osoittautunutkin pienien jekkujensa lisäksi :D Olen todella tyytyväinen päätöksestä joka silloin tehtiin! Ja tulen kyllä aina olemaankin :)

Tämä on siis Quun entisen omistajan tekemä aivan ihana video joka oli pakko laittaa tännekkin!<3

~Riina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina bloggaajan arkea, joten kiitos kommentistasi! :)