15 joulukuuta, 2012

Hyviä ja huonoja uutisia

Huh nyt vihdoin taas piiiiitkän taiuon jälkeen pääsen tänne kirjoittelemaan. Eli ensiksikkin selitystä pitkälle tauolleni. Tulin maanantaina kipeäksi ja juu nyt suurin osa varmaan ajattelee että no sillonhan sitä just pitäs olla aikaa kirjotella mutta ei. Mulla maanantaina oli lähtä ääni päivällä ja oli aika huimaava olo. Tiistaina sitten koitin vähän lueskella kokeisiin ja kirjoitella esseetä mutta siitä ei kertakaikkiaan tullut mitään. En oikein tiedä mikä mulla oli mutta päätä särki ja nukutti heti kun katto jotain kirjaa kirjotti tai meni tietokoneelle. Eli tallilla en ole käynyt kun vasta eilen vaikka torstaina olinkin jo koulussa. No tänne en torstaina päässyt kirjoittelemaan (enkä keskiviikkonakaan) koska kaikki kokeet ja yksi essee ja pienet testit mun piti suorittaa sitten torstaina ja perjantaina eikä aikaa kertakaikkiaan jäänyt yli. Mutta toivottavasti tuossa nyt oli tarpeeksi selittelyä teille jotka olette olleet jo hieman närkästyneitä. Sitten vielä toinen huono uutinen tämän päälle eli joudun ajan puutteen vuoksi jättämään joulukalenterin pois. Aijon kumminkin tehdä erikoispostauksia enemmän näin joulun alla ihan vain teidän vuoksenne :D Mutta nyt jatkuu normaali postailu!
Hieman huono kuva joulushowsta!

Eilen olin kumminkin omalla valmennustunnillani. Tunti meni oikein hyvin :) Quu oli mukavan taipuisa ja liikkui hyvin. Itekkin olin jotenkin tosi tehokas ja jaksoin tehä kaikki ihan super tehokkaasti. Olin tosi tyytyväinen tuntiin!

Tänään sitten lähdettiin kymmeneltä hakemaan ensin traikku ja sitten suunnattiin tallille. Hain Quun suoraan tarhasta ja laittelin sitä Saanan avustuksella vinkka kuntoon. Make ja Ulla lähtivät tälläkertaa valmennukseen mukaan. Joskus vähän jälkeen 11 lähettiin kohti abctä. Matka sujui oikein hyvin. Siellä paikanpäällä laiteltiin hepat valmiiksi ja mentiin maneesiin verkkailemaan. Quu tuntu ihan super hyvältä ja liikku tosi hyvin eteen.
Aloteltiin valkka ihan kevyessä ravissa taivutellen ja siirryttiin sitten laukkaan ja samaa taivuttelua laukassa. Sitten hetki käyntiä ja sitten ravissa ympyröitä ja avoja. Quu taipu alusta asti tosi hyvin. Laukassa Quu liikku oikeinkin mukavasti eteen mutta sitten kokoamisessa se jotenkin otti hirveesti kiinni kuolaimeen ja no ei painanu niinku ois ollu raskas eestä vaan sillain tahallaan kisko. No mutta avot oli tosi mallikkaita kun sain ite istuttua alas ja valmennus oli muutenkin tosi kiva! Mutta nyt riittää jaarittelu. Katselkaapas muutama tekemäni video!


Tässä toinen tekemäni video Saanasta ja Virestä!

Hups, onpas keltainen : D


 
 

2 kommenttia:

Kommentit piristävät aina bloggaajan arkea, joten kiitos kommentistasi! :)