21 helmikuuta, 2013

Happy ever after


Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled
  <3
Wuhuu! Jep, minä taas täällä. Valitettavasti nyt on ollut niin kiire että en ole millään ehtinyt kirjoittelemaan ja nytkin kirjotan puhelimella mutta onneksi vain osan postauksesta! Puhelimella kirjoittaminen menee ihan ok mutta se on vaan niin hidasta joten päätin kumminkin jatkaa kirjoittelua koneella. Ja puhelimella kirjoittelin siksi että olen nyt ollut kipeänä kohta 4 päivää. No mutta pakkohan teille oli jotain tultava kertomaan.  Ihan ekaksi on pakko mainita että sain vihdoin lauantaina Horse Housen turvaliivin kuten varmaan kuvasta huomasittekin.

Aloitetaanpa sitten perjantaista silloin olin Quun kans valmennus tunnilla. Me aloteltiin ravissa ja taivuteltiin hevosia oikein kunnolla. Sitten alettiin tekemään pääty ympyrällä takaosakäännöksiä. Ensin tehtiin vaan parin askeleen käännöksiä ja lopulta puolikkaita käännöksiä. Käännökset meni yllättävän hyvin vaikka tietenkin siellä oli aina joitakin vähän huonompia ja huolimattomampia kohtia välissä. Pystyin ite tekemään vihdoin kunnolla töitä kun oli kerrankin vähän lauhempaa. Tuo muuten vaikuttaa mulla yllättävän paljon tuo paljonko pakkasta on vai onko yhtään. Käännösten jälkeen jatkettiin laulassa voltteja ja avoja. Avot sujuivat kerrassaan mallikkaasti ja koko loppu tuntikin oli ihan sika hyvä! Yhdessä kohtaa juuri kun aloteltiin avoja niin Quu oli taas aika rajusti eri mieltä asioista mutta onneksi asia selvisi todella nopeasti ja sen jälkeen tulikin aivan mahtavia avoja. On se heppa vaan niin kiva :)
Untitled Untitled
Mun uus ihana paita! Kiitos Saanan.
No sitten lauantaihin. Silloin oltiin koko aamupäivä kaupungilla ja mentiin vasta illalla tallille. Päätin sitten hypätä joten rakensin toiselle pitkälle sivulle ns. kavalettisuoran ja toiselle sivulle semmosen kaarevan mitä tehtiin joku maanantai
(okseri-okseri). Alkuun Quu oli melko laiska mutta kun kunnolla verkkasi niin johan se piristy. Kavaleteilla oli ongelmia vasemmassa suunnassa oikean laukan saaminen. Quu tahtoi aina vaihtaa väärälle laukalle joten heti kun tultiin edes puolet kavaletti suorasta oikeassa laukassa päätin antaa sen asian olla. Taisin tosin olla itse vain jotenkin jumissa mutta kun en sitä itse huomannut päätin antaa asian odottaa seuraavaa tuntia.

Sunnuntaina olinkin koko aamupäivän (puoli 10- n.2) Pinjan mukana torniossa kuvaamassa sen uutta heposta. Sitten kävin kotona syömässä ja lähdin tallille. Lähdinkin sitten melko suoraan Quun kanssa maastoon vaikka olikin aika kamala lumi pyry. Maastossa ei oikein mitään nähnyt mutta heposella oli taas niin paljon virtaa että ei siinä muu oikein auttanut kun keikkua silmätkiinni kyydissä... Quulla oli hirmu hauskaa vaikka se olikin ihan litimärkä ja luminen. Vaikka ei tehtykkään mitään rankkaa lenkkiä niin silti hepo oli (lumen takia) ihan märkä joten sai jäädä illaksi sisälle.

Nyt sitten alkuviikon (ma-ti) Quulla on ollut vapaata koska olen ollut kipeänä ja Saanakin tuli sitten kipeäksi. Äiti kävi onneksi Quuta kumminkin keskiviikkona juoksuttelemassa niin se ei ole ihan ollut koko viikkoa vapaalla kun meillä olisi omat kotikisatkin sunnuntaina. Tänään olo tuntuu kumminkin jo ihan hyvältä joten toivottavasti pääsisin illalla tallille.

Ja tämä oli vielä pakko lisätä! Ihana tarina.

5 kommenttia:

 1. kaikki kuvat ei näy:/

  VastaaPoista
 2. Ei minullakaan. Tuo viimeinen tarina näkyy ja muutama kuva.

  VastaaPoista
 3. Minullakaan ei näy kaikki kuvat pari kuvaa alussa ja satunnaisesti loppupuolellakin :(

  VastaaPoista
 4. sut on haastettu täällä:http://tarujanaanu.blogspot.fi/2013/02/what-you-love-in-summer.html :D

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina bloggaajan arkea, joten kiitos kommentistasi! :)