13 elokuuta, 2013

Dressage, dressage, dressage

Huomatkaa että tänään tulee myös teema tiistain postaus erikseen!
Tosiaan kisaviikonloppu on taas takana ja meno oli hyvin vaihtelevaa! Lauantaina oli ohjelmassa kaksi kansallista Helppo A luokkaa. Ensimmäinen oli aamulla puoli yhdeksän aikoihin. Rata ei ollut paras.. Parani onneksi loppua kohden mutta hidas ja hankala kuitenkin. Mutta ei siinä vielä mitään, radan jälkeen nimittäin sain tietää että suoritukseni olikin sitten hylätty koska kangilla ei saa mennä junnuille ja poneille rajattuja luokkia. Hiemanhan se ärsytti mutta eikun eteenpäin vaan ja iltapäivän rataa opettelemaan! En lataa tämän luokan videota koska latauksessa on jälleen kerran pieniä ongelmia...
Iltapäivän rata olikin sitten mulle ihan shokki rata! Quu nimittäin liikkui ihan sika hyvin ja noi pitennykset.. Heponen oli mahtavin, mutta ratsastaja ei sitten niinkään nimittäin prosentteja tuli 58,370%. Ongelmamme oli se että olin niin shokissa ja ihmeissäni että ratsastin sitten vain eteen.. En taivuttanut kunnolla eikä muoto muutenkaan ollut parhaimmillaan ja siitä tuomarit rokottivat aika paljonkin pisteitä (olihan kyseessä kuitenkin kansallinen luokka). Ja olihan tuossa alussa vielä tuo harmillinen käynti rikko.

Sunnuntaina olikin sitten ihan eri fiilis itsellä lähteä radalle. Toivoin kovasti että Quu olisi reipas ja mukava ja no alku verkassa se ei todellakaan ollut mutta pienen tauon jälkeen se liikkui jo tosi mukavasti! Eikun radalle. Alku oli hyvä, pidennys olisi voinut olla paljon muhkeampi mutta kohtuullinen se oli kuitenkin. Avot oli tosi hyvät, pysähdys hieman töksähti ja eka takaosa käännös pysähtyi alkuun mutta toinen oli jo paaaljon parempi! Laukkakin oli hyvää tosin eka käynnin kautta vaihto meni säätämiseen kun Quu olisi halunnut vain poikittaa joten siksi ravinkautta laukannosto. Laukka pidennys olisi myöskin voinut olla parempi! Mutta perus piirteiltään tosi hyvä rata meiltä.
Eipä sitten muuta kun tyytyväisenä voin kertoa että me saatiin 62,100% ja oltiin 10/23! Hyvä heppanen :)

Suosittelen HD laatua koska puhelimen video ei ole aivan yhtä laadukasta kuin järkkärin (jonka akku sattui jäämään tallille..)

2 kommenttia:

Kommentit piristävät aina bloggaajan arkea, joten kiitos kommentistasi! :)