20 elokuuta, 2013

Laukun sisältö


Hello! Tänään on siis teema tiistain aiheena (näin koulun alun kunniaksi) koululaukkuni sisältö. Aina voi kysyä jos haluaa tietää mistä mikäkin on hankittu koska niitä en tähän aijo laittaa. Mutta eikun alkuun!
Tässä on siis ihana laukkuni! Se on todella kätevän iso ja siinä on tarpeeksi (4) sivutaskua (sisällä ja ulkona). Sitten viereisessä kuvassa onkin taskujen sisältö.
Vasemmalta lueteltuna : harja, kampa, semmonen neljän eri vaiheen kynsiviila, avaimet, tuo pieni kätevä laatikko jossa on laastareita, pari pantaa ja nenäliinoja.
Sitten laukun sisältöön! Ensimmäisenä minun ihana penaalini. Se on vasta viikon vanha mutta aivan ihana ja käytännöllinen jo nyt! Ja sisällä tietenkin paljon värikkäitä tusseja ja kyniä.
Sitten pari normaalia vara asiaa nimittäin kalenteri (jota en aivan kamalasti vielä osaa käyttää), dödö, hiuspuuteri ja hajuvesi.
Sitten itse tuunattu kansio ja sen sisällä olevat välilehdet ja jo aikapaljon kirjoitustakin on tullut! Ja muutama kirja ja päälimmäisenä ihana pinkki laskin.

Mutta siinäpäs ne olivatkin! Miten mää aina luulen että mun laukku on ihan kamalan täynnä mutta eihän tuo näytä ees olevan... Loppuun vielä kuvat minun uusimmista hankinnoistani! Nimittäin puhelin koteloita/kuoria. Nuo on niin ihania! Ja yksi pitäisi vielä olla tulossa.
Vielä loppuun sitten kysymyksenä minulta että mitä teidän mielestänne hyödyllistä pitää laukussa/repussa ainakin olla? Eipä muuta, huomiseen.

4 kommenttia:

 1. Ihania nuo kuoret! Ja kiva laukku ja tuo penaali on tosi ihana ^_^ Minusta laukussa pitää olla ainakin avaimet sekä penaali. Sitten tänä vuonna olen alkanut kuljettaa mukana myös kalenteria/päivyriä ja kansiota. :) Ja laukun ja penaalin ulkonäkö on tärkeitä, sillä niitä pitää jaksaa katsoa ainakin seuraava vuosi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ihanan pitkästä kommentista! ja juu ne ei oo ihan kertakäyttö tavaraa :)

   Poista
 2. ookko ite tehny ton bannerin? iha sairaan hieno! :)

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina bloggaajan arkea, joten kiitos kommentistasi! :)