10 syyskuuta, 2013

I see it all, I see it now
Tänää ajattelin kerrankin kirjoittaa jotain iloista! Musta ainakin itestä tuntuu että nykyään on tullut paljon melko negatiivisiä postauksia. Mutta tänään ei! Aiheena olisi omat unelmat ja tulevaisuus.

Mielestäni tulevaisuutta ei voi ennustaa. Joillakin on hyvä onni, joillakin ei ja osat taas eivät usko koko onneen. Itselläni on ollut mahtavia tilaisuuksia oppia ja kokeilla eri asioita ja olenkin siitä todella kiitollinen! Niin vanhemmilleni kuin muillekkin tutuilleni. Minulla on ihana perhe ja ihanat ystävät sekä kaksi ihanaa hevosta. Mikä voisi olla vielä paremmin. Itselleni kaikki tämä riittää aivan vallan mainiosti. Joskus jokin on jopa jo hieman liikaa. Kaikki arvostavat erilaisia asioita ja pitävät eri asioita. Siksi pitäisikin opetella enemmän ajattelemaan muitten näkökulmasta ja miettiä sitä etteivät muut oikeasti ajattele niinkuin sinä! Se on hankala käsittää mutta sitä kannattaisi ainakin kokeilla miettiä. Silloin saatat saada aivan erilaisen ajatuksen jostain asiasta tai välttyä riidalta tai toisen loukkaamiselta. Se on tärkeä taito.

Unelmatkin ovat todella tärkeitä. Ilman unelmia ei ole mitään tavoiteltavaa. Silloin myös eteneminen on joskus hankalaa. Toisilla on suuria unelmia kuten iso talo, paljon rahaa, paljon ystäviä, juuri sopiva ammatti jne. Itselläni taas ei ole niin suuria unelmia. Tyydyn siihen että saan ruokaa ja minulla on ystäviä ja perhe. En edelleenkään tiedä yhtään miksi haluan isona tai missä tai miten haluaisin asua. Tavoitteitani taas on esim. "ystävystyä" Quun kanssa vielä enemmän/saada sen täydellinen luottamus. Toivon myös että löydän joskus mukavan ammatin jossa viihdyn. Okei, ehkä tämä alkaa mennä jo hieman epätodellisen puolelle. Tietenkin "unelmoin" myös vaatteista, matkoista ja muista normaaleista asioista. Rahakaan ei ole koskaan huono asia kunhan ei sokaistu siitä.
Seuraavaksi vielä pari ihanaa kuva ja asiaa/ajatusta jotka olisi mukava toteuttaa!
Minkäslaisia unelmia teillä on ja mitä te ajattelette tulevaisuudesta?

2 kommenttia:

Kommentit piristävät aina bloggaajan arkea, joten kiitos kommentistasi! :)