08 lokakuuta, 2013

The Night Sky

Voi voi voi kun pitäisi saada aikaiseksi muttakun ei vain saa! Taaskin on blogi ollut vähän tauolla. Mutta niin mitäs sille voi. Ihmisellä on kiireinen elämä ja paljon tekemistä.

Tosiaan viime viikolla oli Emilian valmennukset ke-to. Niistä kerron huomenna hieman lisää! Perjantaina kävin vain nopeasti tallilla koska minulla oli ystäväni synttärit.
Lauantaian menin maastoesteradalla vähän pitempiä laukka pätkiä. Tein iha kunnon lenkkejä ja hyppäsin yhtä pientä estettäkin pari kertaa. Quu oli melko normaali. Ei mitenkään yli energinen mutta teki kuitenkin kaiken minkä pyysi. Lauantai iltana oli myös meidän seuran Hubertus illallinen jossa olin mukana.

Sunnuntaina oli sitten Ketun metsästys johon osallistui 11 ratsukkoa. Siellä piti siis etsiä "kettu" (oli tällä kertaa possu omaperäisen tarinan takia) jostain maastoesteradan kätköistä. Itse olin kuvailemassa kuten varmaan huomasittekin.
Quulla menin illalla maneesissa kangilla koulua. Alkuverkat tein satulan kanssa mutta otin sen sitten pois kun tuntui että oli jotenkin kamala hankala istua alas. Ilman satulaa menikin sitten todella hyvin! Tein parit avot ravissa ja sitten laukan vaihtoja ja muutenkin siirtymiä. Quu oli oikein mukava ja kerrankin vauhtiakin oli.
(Olin näköjään unohtanut julkaista nämä! Itse siis kuvailin kotikisojemme 100cm luokkaa)
Tänään oltiin siis meidän omalla tunnilla. Tällä kertaa meillä oli puomitunti. Mentiin isoja pääty-ympyröitä joissa oli puomit aina pitkien sivujen alussa ja lopussa. Ylitettiin niitä sitten ravissa ja laukassa ja tehtiin voltteja. Itsellä meni taas hetki huomata kuinka sitä pitikin taas kääntyä katsomaan menosuuntaan niin paikat osuivat oikein hyvin kohdalleen. Quulla oli ihan mukavasti virtaa ja siksi olin taas itse hieman sekaisin kun pitää taas muuttaa ratsastusta niin paljon. Mutta mukavaa oli.

Huomennapa sitten tosiaan tulee teema postaus ja selostusta Emilian valmennuksesta!

5 kommenttia:

Kommentit piristävät aina bloggaajan arkea, joten kiitos kommentistasi! :)