28 lokakuuta, 2013

Week-long summer

   
Hello taas pitkästä aikaa! Takaisin koti Suomeen ollaan siis päästy ja tämä viikkokin on alkanut jo ihan mukavasti. Reissussa oltiin tosiaan koko syysloma Belekissä, Turkissa. Loma oli mitä mahtavin rentoutumis loma! On uitu ja shoppailtu ja nukuttu ja syöty ja kävelty! Mutta enempiä en taida alkaa lomasta selittelemään. Kuvista voi päätellä mitä haluaa :)

Mutta lauantaina tosiaan tultiin illalla takaisin Suomeen ja sunnuntaina oltiikin jo heti yhdentoista maissa lähdössä tallille. Kellojen siirto taaksepäin tuli mutten varsin ihanaan paikkaan! Se helpotti aamua paljon. No tallilta löytyi hyvin tyytyväinen heppa tarhasta ja arvatkaapas miksi se oli niin tyytyväinen ? No sillä oli heinää tietenkin! Se ei olisi millään halinnut lähteä kun kaverikin oli toisessapäässä tarhaa kävelyllä ja koko kasa oli sen oma. Minä kuitenkin julmasti raahasin sen talliin ja harjailin nopeasti ja lähdin maneesiin. Menin ilman satulaa mikä on tällä hetkellä todella mukavaa koska Quulla on niin älyttömän palksu karva. Tein ihan perus juttuja. Taivuttelin ja koitin saada kaverin rennoksi ja mukavaksi alle. Lopulta heppa olikin jo varsin tyytyväinen ja mukava.

Tänään oli karmea herätys kouluun! Täällä on nimittäin niin kauhean pimeää ja kun sen päälle vielä satelee vettä melkein koko ajan.. No tallille mentiin kuitenkin vasta illalla koska mulla on maanantaisin tunti 8-9. Tänään ei hypättykkään vaan mentiin koulua. Tehtiin pidennyksiä ja lyhennyksiä koko tunti ja voi että Quulla oli hauskaa. Se lopputunnista jopa vei mua välillä kun sillä oli niin paljon virtaa. Mutta pidennyksiä tehtiin pitkillä sivuilla ja keskiympyrällä. Lyhyillä sivuilla taas hidastettiin ja koottiin. Quu oli tosiaan mukava ratsastaa kun virtaa ja energiaa oli. Vaikka herra oli ihan märkä jo 20 min jälkeen se jaksoi hypähdellä ihmeloikkia vielä ihan lopputunnistakin!
Tämän päiväinen tunti oli siis yksi niistä harvoista tunneista jolloin Quuta piti kunnolla pidättää ja toputella ettei se aivan innostuisi ja törmäilisi muihin.

Mutta siinä olikin kaikki tällä kertaa! Huomiseen.

2 kommenttia:

Kommentit piristävät aina bloggaajan arkea, joten kiitos kommentistasi! :)