06 helmikuuta, 2014

Hei taas!

HI | via Facebook
kohteesta http://weheartit.com/
Hello everybody! Koeviikosta on selvitty ja uusi jakso alkoi uusine haasteineen. Olisin kyllä voinut ottaa lomaa tähän väliin mutta ei vielä.. Tänään onkin sitten tulossa paljon päivittelyä menneeseen ja videota ja kuviakin saatte nähdä paljon! Toivottavasti jaksatte keikkua mukana.

Ihan ensiksikkin kuten varmaan osa jo huomasikin, niin vaihdoin tuohon ylös tuon Sydämellä tekstin eri fontille. Ja sitten kaikkein uusin asia niin lisäsin oman soittolistani tuohon ylä laitaan ja sitä voi siitä aivan vapaasti kuunnella. Päivittelen sitä aina silloin tällöin.
Mutta mistäs sitä aloitettaisiinkaan. Tosiaan tänne iski jälleen kerran silloin viime viikolla nuo -20c pakkaset joten ke,to ja pe olivat hieman rennommalla liikutuksella jos liikutuksella ollenkaan. Lähinnä me Quun kanssa harrastettiin kentällä juoksemista ja pelleilyä! Siitä esimerkkiä tuossa videolla. (Laittakaa ihmeessä tuolta ylhäältä soimaan valitsemanne kappale koska videoissa ei ole musiikkia)
Viikonloppuna sitten taas onneksi lauhtui ja pääsin heposen selkään pitkästä aikaa! Kuolaimen kanssa oli vieläkin hieman ongelmia varsinkin laukassa mutta osaltaan tuo huono ratsastettavuus on näyttänyt menevän myös liian energian piikkiin! Quu on jopa ollut niinkin energinen välillä että minulla on mennyt pasmat aivan sekaisin ja meidän on pitänyt kävellä välillä että kuski saa kerättyä taas itsensä kasaan!

Maanantaina pääsin vihdoin omalle tunnilleni jossa me siis hypättiin. Siitä en alakkaan sitten kertomaan mitään enempää koska videolta näette suurimman osan tunnista!

Uskonnon lunttilappu aluillaan :)
Tiistaina minulla oli vain koe joten olinkin tallilla jo klo 11. Lähdin heti Tarulla maastoon ja voi että olikin mukavaa käydä sillä pitkästä aikaa ratsastamassa! Sen laukka on parantunut aivan huimasti. Sen jälkeen hoidin tallihommat ja juoksutin hieman Quuta.

Keskiviikkona Saana ratsastelikin Quun kun minulla oli Vennin liikutus vuoro. Venni oli jälleen kerran oikein mukava ja miellyttävä ratsastaa! Mutta ei kai sitten muuta tälle päivälle.

Mites teillä on vuosi 2014 lähtenyt käyntiin?

1 kommentti:

  1. Sinulle on haaste osoitteessa: http://evejahevoset.blogspot.fi/2014/02/78-minut-on-haastettu.html

    VastaaPoista

Kommentit piristävät aina bloggaajan arkea, joten kiitos kommentistasi! :)