26 maaliskuuta, 2011

12# Pitkää selostusta

Joo, en ole taaskaan pitkään aikaan kirjoitellut kun on niin hirveä kiire ja muuta! Mutta nyt tuleekin KOKO viikon tapahtumat samaan syssyyn ;D.

Sunnuntaina oli aamupäivällä talvirieha jossa oli mm. talutusratsastusta, rekiajelua ja hiihtoratsastusta. No olin siellä taluttelemassa hurjaa jönssiä jonkin aikaa mutta lopulta se innostui niin paljon (potki "ratsastajien" vanhempi)niin vein sen pois. Sen jälkeen teinkin vähän kaikenlaista kunnes hain dessen sisään. Desse on siis Jonnan poni tai no hevonen (se on kasvanut nyt tässä lähiaikoina)ja koska Jonna lähti lomalle niin me Saanan kanssa huolehdimme siitä nyt sitten tämän viikon :D. Laitoin sen kuntoon ja menin sitten kentälle. Tein kaiken laista tai no ympyröitä ja taivuttelin sitä ja sitten lopuksi nostelin laukkoja. Saana oli sillä aikaa Mintin estevalmennuksessa.... Noo ne oli hypänny rataa ja Saana oli ollu
tulossa trippelille mutta otta liian myöhään pidätteen ja quu oli hypännyt ison loikan yli ja Saana oli kupsahtanut alas. Quu oli vetäny onnellista pukki rodeota ympäri maneesia ja ravannutkin vielä lopuksi jotta sitä ei saataisi kiinni. No Saana oli hyvin onnellinen ollut sen jälkeen koska quu meni kokoajan omatahtoisesti eteenpäin ja hyppäsi oikein hyvin!
Maanantaina menin myös dessellä Saanan ja Pinjan kanssa. Tein vähän kaikenlaista! Nyt en kuitenkaan jaksa muistaa mitä ;D Menimme siinä kentällä noin tunteroisen. Saana temppuili Tarun kanssa ja Pinja teki kaikenlaista. Kun olin laittanut sessen pos hain quun sisään ja laitoin sen valmiiksi. Menin ilmansatulaa kentällä. Ulkona oli silloin aika tuulista mutta lämmintä koska oli +4 ! No ylätallin kuistin katto oli ihan täynnä lunta ja kun olin menny vähän aikaa niin nehän tuli oikein kunnolla rymisten alas! Onneksi quu oli oikein nätisti. Kun olin lopettamassa annenkin katolta tuli lumet alas! Siihenkään quu ei sanonut mitään onneksi !
Tiistaina Saana meni dessellä mun tunnilla ja minä kävin vähän aikaa quun kanssa ilman satulaa kentällä koska mulla oli historian koe sitten seuraavana päivänä :).
Keskiviikkona Saanalla oli tunti joka osottautui leikkitunniksi ja quu ei ollut oikein ymmärtänyt tunnin tarkoitusta vaan tehnyt kaikkea hölmöä ;D Ja minä olin samaan aikaan ratsimassa desseä kentällä kovassa rae sateessa!
Torstaina minä olin omalla tunnillani. Alku meni aivan mahtavasti! Quu meni kauniisti muodossa ja teki kaiken mitä pyysin mutta kävelyjen jälkeen minä väsähdin kun vasen oli quulle vähän hankalampi suunta. No ulla sitten karjui minulle oikein tarmokkaasti sieltä katsomosta ja Wooow! miltä quu tuntui vähän ajan jälkeen!!
Eilen minä kävin maastossa quun kanssa vähän ravailemassa ja menin sitten maneesiin vielä tekemään töitä. Maneesissa olikin sitten pian koko eka tunti rakentamassa rataa ja quu varmaan luuli oikeesti että pääsee hyppimään kaikkia ihania sarjoja ja muuta !

Tänään aijon varmaan mennä maastoon kattoon minkälaiseksi se kanavan varsi on mennyt :D
JA sunnuntaina menenkin hyppäämään Pinjan ja Hannan kanssa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina bloggaajan arkea, joten kiitos kommentistasi! :)