04 huhtikuuta, 2011

13# Valmennuksia

Sorry, kirjottelu on nyt jäänyt vähän vähemmälle taas kun on koko ajan niin uskomattoman kiire...

No mutta lauantaina meillä oli sitten vihdoin alue-valmennus.
Heräsin inhottavaan viestiääneeni. Vastasin Annulle ja lähdin alakertaan. Saana oli lähtenyt jo seitsemän aikoihin tallille kun Mirkalla oli äimärautiolla estekisat. Söin aamiaista ja laittelin itseni valmiiksi. Joskus kolmen aikoihin me sitten lähdettiin tallille. Oli tarkoitus mennä katsomaan Akin valmennusta mutta Aki tuli noin puolituntia myöhässä joten eipä siinä paljoa ehditty katsoa. Sitä ennen olin hakenut quun sisälle ja nyt menin ottamaan sen käytävälle. Harjailin sen valmiikis ja letitin hännän. Kun vinkka ajoi pihaan quu alkoi olla jo aika ihmeissään. Laitettiin sille kuletus-suojat jalkaan ja eikun menoksi !
Lauantain tunti
Aaltokankaalle saavuimme aika aikaisin ja se oli hyvä koska ehdittiin katella vähän paikkoja. Juuri kun quu oli valmis ja minä olin päässyt selkään Sofia tuli. Aloitimme itsenäisellä alkuverkalla. Tein ympyröitä ja vaihtelin suuntia ja nostin kummatkin laukat. Sitten aloitettiin ihan tavallisella asialla - eteenpäin pyrkimisellä ja taivutuksilla. Quu taipui melkein heti oikein hyvin ja liikkuikin lopuksi oikein hienosti eteen alas. Sitten laukkailtiin vielä keskiympyrällä ja taivuteltiin siinäkin. Siinäpä se tunti sitten hurahtikin. Loppuverkoissa quu oli aivan ihanan tuntonen ja kulki mahtavasti ! Pakkasimme sitten heposen autoon ja veimme kotiin. Ylirannalle päästyään quu näytti taas oikein helpottuneelta :D.
Sunnuntai aamuna heräsin puoli kahdeksan ja menin syömään. Meidän valmennus akaisi 10.15 joten yheksältä piti olla jo heponen autossa. Quu odotteli meitä tallissa ja näytti vähän siltä että ei kai taas lähetä? Nopeasti laitoimme sen valmiiksi ja pakattiin vinkkaan. Aaltokankaalle tultiin siinä varttia vaille yheksän. Laitettiin quu valmiiksi ja mentiin maneesiin. Siellä oli vielä tunti täydessä vauhdissa. Verkkasin taas aika samalla tavalla kun eilen mutta ilman jalustimia. Aloitimme tunnin väistöillä. Tällä kertaa mulla oli parina Jutta. Quu oli vielä hieman jähmee väistöissä mutta vertyi kun alettiin tehdä laukassa loivaa kiemuraa. Quu meni vastalaukkoja oikein hyvin ilman mitään ongelmaa. Eikä edes vaihtanut laukkoja kertaakaan. Lopuksi teimme vielä lisää vastalaukkaa. Teimme päätyyn voltin ja sitten pitkäsivu suoraa ja sitten semmonen pisaran muotonen suunnan vaihdos ja siitä vielä puoli ympyrää vastalaukkaa. Quu teki siinäkin vastalaukat mahtavasti eikä vaihtanut kertaakaan ! Sitten vain loppuverkattiin ja heponen poksiin :)
Ylirannalle päästyämme otin quun ulos ja pesinsen. Sitten paketoin sen loimiin ja lähsettiin kotiin. Noin 4h päästä kävin viemässä sen pihalle vielä isin kanssa :D

Oikein kivat valmennukset oli ja quu oli niin ihana kun mitään ei sanonut vaikka lunta aurattiin pihalla ja lumia tuli alas katolta ja vaikka mitä! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina bloggaajan arkea, joten kiitos kommentistasi! :)