07 huhtikuuta, 2011

14# Erittäin hyvä tunti !

Heräsin aamulle kauheaan tunteeseen - luulin unohtaneeni laittaa herätyskellon soimaan. No se soikin sitten 2minsan päästä. Menin alas ja söin ja katoin LASTEN OHJELMIA (kuuluu tavallisiin aamu puuhiin). Lopulta menin pukemaan päälle ja lähdin kouluun. Koulupäivä oli yllättävän lyhyt. Ainut harmillinen asia päivässä oli se että liikunnassa oli lihaskunto testit !
No kyllä siitäkin selvittiin mutta seurauksia voi olla huomenna...
Noin vartin yli 6 lähdin sitten tallille. Laittelin quun ihan rauhassa valmiiksi ja lähdin tunnille. Aloitimme tunnin kävelemällä ja tekemällä keskiympyrällä määrättyihin(puomit oli aina keskihalkaisian päällä) paikkoihin pysähdykset. Aluksi quu oli pohkeelle aika hidas mutta tahti parani parin huomautuksen jälkeen ja lopulta tuli pari oikeinkin hyvää pysähdystä!
Seuraavaksi ravailimme vain hetken kevyessä ravissa ja teimme ympyröitä. Vaihdoimme suunnan ja nostimme laukan. Laukassa piti tehdä raviin siirtymät ennen puomia ja nostaa laukka taas puomin jälkeen. Aluksi koko hyvä laukka oli hakusessa ja siirtymät meni aina vähän muoto nousten ja etupainoisesti. Lopulta kun laukka oli kondiksessa samme yhden hyvän siirtymän ja siitä se sitten lähtikin. Hyviä siirtymiä taisi tulla kaikkiaan viisi. Lopulta Ulla sanoi että siirtymät oli oikein hyviä ja että voi ottaa käyntiin. Me käveltiin vähän ja sitten otettiin loppuraveja. Kun kaikki muut ottivat käyntiin me jäimme vielä ravailemaan harjoitus ravissa keskiympyrää. Aloimme tehdä peruutuksia koska ne täytyisi osata 17 päivä oleviin melaran koulukisoihin :D Aluksi oli hieman ongelmaa ja vauhti aina hiipui mutta kun sain kädet paikoilleen enkä hössöttänyt koko aikaa quu alkoi mennä kauniissa muodossa ja teki pari hyvää pysähdystäkin. Peruutukset me saatiin kotiläksyksi koska quu ei niissä vielä ole rento vaan jännittää ja jankkaa vastaan :( Mutta kyllä me ne viikossa opitaan ihan keveästi !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina bloggaajan arkea, joten kiitos kommentistasi! :)