08 toukokuuta, 2011

22# Koulukisat Abclla

Heräsin lauantai aamuna siinä joskus puoli 7 aikoihin. Menin suoraan pakkaamaan kaikkia kamoja valmiikis koska en ollut jaksanut pakata edellisenä iltana. Lähdin siinä vähän vaille kaheksan sitten tallille papan kyydillä. Tallilla aloin heti puhistaan kaikki varusteet. Pian Ulla, Satu ja Suvikin tulivat tallille. Kun olin saanut kaikki putsattua otin quun käytävälle ja harjailin sen puhtaaksi. Sitten alkoi letitys! Siinä meni noin 20min mutta sormet oli kyllä ihan turrat sen jälkeen. Pian Ulla päätti että make tulisikin quun kanssa samaan vinkkaan eikä pirkko. No pirkko talutettiin sitten annen vinkkaan. Ulla otti dassen ja lähti tuomaan sitä vinkkaan. Kun dasse oli päässyt ulos se vetäisi Ullalta narun irti ja lähti kävelemään laitumille. Minä otin sen sitten kinni tallin takana mutta heti kun Ulla yritti kääntää sen takaisin se vetäisi taas irti ;D Lopulta se kumminkin meni kaurasaavin ja liinojen kanssa vinkkaan. Pian quukin alkoi olla valmis ja äiti ja muut tulivatki juuri silloin. Laitoimme sille kuletussuojat jalkaan ja lastattiin maken kans koppiin. Se vain käveli tyytyväisenä heinille :). Matka kesti noin puoli tuntia. Paikanpäällä me lastattiin quu pois autosta ja minä lähdin verkkaamaan. Maneesissa oli sitten kaikkia TOOOSIII hienoja hevosia/ratsukoita ja olihan se vähän masentavaa kun katteli niitten kansallisiin menevien ratsastusta ;D! Noo verkkasin kumminkin ja quu tuntui siinä tosi hyvältä! No mentiin sitten ulos ja odoteltiin meijän vuoro. Kun päästiin kentällä ja tuomari tööttäsi aloitus merkin quu näytti jo siltä että ei tuu mittään. Alotin sitten radan ja eiköhän kaikki keskittymiseni mene quun jännityksen purkamiseen ja niin lähsin sitten suoraan oikealle tervehdyksen jälkeen kun olisi pitänyt mennä vasemmalle... Käänsin sitten pienen ympyrän ja jatkoin toiseen suuntaan. Rata meni pienessä jännityksessä mutta saatiin kumminkin 56,000 % Oltiin 21. sijalla ja saatiin 280 pistettä.
Kävelyttelin sitten quuta loppu ajan kun oottelimme pirkon vielä kyytiin. Pakattiin sitten hepat kyytiin ja lähettiin kotia kohti. Saana hoiti quun pois. Käytiin välissä vielä parin tunnin ruokatauvolla ja tultiin Saanan kans takasi ratsimaan desse ja taru.

Tänään siis sunnintaina me mentiin joskus vähän vaille 3 tallille. Tarkotuksena oli hypätä kavaletteja mutta quulla oli taas tippunut toinen etukenkä joten tyydyin vain leikkimään pallolla. Se näytti olevan quusta tosi hauskaa :) Toivotaan että Hannu pääsee kengittämään ennen ORn koulukisoja !

Tässä vielä video kisoistamme :)

3 kommenttia:

  1. hyvältä näytti :) ! mitkä musiikit tuossa videossa on?:)

    VastaaPoista
  2. Eka kappale on rhythm of love ja toka on me and my drum :)) Hyvä että näytti hyvältä !!

    VastaaPoista

Kommentit piristävät aina bloggaajan arkea, joten kiitos kommentistasi! :)