13 kesäkuuta, 2011

28# Kisailua !

Eilisestä kirjoitan eli 12.6 sunnuntaista :))

Heräsin aamulla herätykseen puoli 8. Menin peilin eteen kun silmä tuntui oudon pieneltä ja OHO! Hei mun silmän alla oli eilis iltana ollu itikan purema ja nyt se oli turvottanu koko silmän alusen ... Menin sitten sitä isille näyttään ja se sano että laittaa kortisoonia ja ottaa allerkia lääkkeen. No minä tein niin ja söin ja menin sitten peittelemään  hirveää puremaa poskessa.
Pian kun naama oli peitetty menin hakemaan kaikkia kisa kamoja joita tarttisin tallilla mm. kisa huopa, oma takki...
Kisapäivän esteet :)
Tallille lähettiin sitten koko perheen voimin :) Quu oli sisällä ja Saana alkoi sen harjaileen sillä aikaa kun minä kävin ilmottautumassa. Pian sen jälkeen alkoi rataan tutustuminen ja menin sitten vauhdilla sinne. Rata oli aika helppo !
Menin sitten talliin ja laitoin itteni loppuun ihan kunnolla ja sitten quunkin täysin valmiiksi ja lähin verkkaan. Ravailin eka maneesissa. Olin aika varovainen koska pohja oli niin hirveen huono/toosi märkä ja liukas! Menin ekaksi ristikkoa ja heti ekalla kerralla quu oli vetästä esteen eessä ympäri. Toisella kerralla meni jo vähän paremmin. Sitten tulin pystylle jossa jäin ite kattomaan maata ja miettimään vetääkö se ympäri kun oli niin liukasta. No sehän sitten kielsi sille. Tulin sen tietenkin uudestaan ja sitten meni yli mutta toosi varovaisesti. Käväisin siinä välissä tallissa kun olin vissin unohtanut jotain en muista... :D
Sitten tulin takasin ja ravailin ja laukkailin ja olin sitten hyppäämässä okseria. No itseasiassa mää tiesin että se kieltää mutta en voinu asialle mitään koska jos olisin antanu pohkeita me oltas menty ympäri... No toisella kerralla okserista mentiin ihan hyvin yli mutta sitten päätin että verkka saa jäähä siihen kun ei siitä oo mitään hyötyä... Käveleskelin ympäri tallia ja kattelin aina suorituksia. Pian olikin mun vuoro menin sitten radalle vähän huonolla fiiliksellä kun en oikeen tienny että miten menis. No lähestyin ekaa estettä ja tiesin että rata menis hyvin :) Kaikki meni loistavasti joskin olisin voinu mennä vähän lujempaa mutta meni miten meni. Olin kauan 2. sijalla mutta joku viimesimmistä ratsastajista meni sitten kumminkin ohi. Ei se haitannu! Quu oli palkintojen jaossa tosi onnellinen ! Se oli muodossa vaikka ohjat oli pitkät ja kokoajan korvat hörössä :D Kunniakierroksellakin se veti spyrtin päälle ! xD Vein sen sitten talliin ja hain sille heinää ja annoin leipää.
Kun kisat oli loppu vein sen pihalle yhteen tyhjistä tarhoista kun sen omassa tarhassa oli rosanni ja lutte. Sinne se sitten jäi kierteleen laidunta kun me lähetiin :)



Siinä on sitten vielä meidän rata kokonaisuudessaan :D
ps. kuvia laitan kisapäivältä kunhan jassu laittaa niitä nettiin :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina bloggaajan arkea, joten kiitos kommentistasi! :)