02 joulukuuta, 2012

Luntaaa!+ luuku 2.

Tänään joulukalenteri tulee päivä kuvina postauksen muodossa! Huomenna sitten taas jotain jännempää :D
Oon tässä jo jonkun aikaa katellu EquiiAllyn ja NEddiesGunin maastoeste videoita ja mää haluan vaan enemmän ja enemmän että olis kesä ja että meijän uus maastoesterata olis valmis! Quu tykkää niin paljon olla maastossa että en usko että sille tulee ongelmaa jos pari pientä estettä tulee mukaan :D Ääääää... Vasta tuli lunta ja tää toivoo jo kesää. Joo ei oon tyytyväinen ku tuli vihdoin lunta (viime yönä oli satanu PALJON meidän mittapuulla) mutta kai sitä saa unelmoida? :D no mutta asiaan!

Tänään mentiin heti aamusta tallille ja tehtiin äitin kans aamutalli. Kaikki hepatkin oli tosi innoissaan kun oli tullu lunta! Ja miksipä ei :)

ups vähän tärähtäny!


 
                                   
Aamutallin jälkeen käytiin kotona ja me mentiin Saanan kans sitten takas tallille joskus puol 1 maissa. Haettiin suoraan hepat sisälle ja Saana meni ekaksi juoksuttamaan Tarun kentälle ja mää otin kuvia ja sitten toisinpäin :) Quu oli tänään taas aluksi semmonen tosi outo tai ihana että se seurasi ihan jokapaikkaan ja teki ihan kaiken perässä ja yritti kokoajan "villitä" mua leikkiin niinku hepat toisilleen tekee :D Ihana heponen<3
Sitten hoideltiin ne pois ja nakattiin pihalle ja lähettiin kotia.
  


 

 
 Täällä on video juoksuttelusta!
 
Nyt oon omassa huoneessani ja kirjotan tätä omalta koneeltani. Kemian koe on huomenna ja yritän siihen lukea samalla :D Ja muuten tässä pari kuvaa niistä mitä ostin (äiti osti mulle) eilen.
 
Äitiltä tuliaisena Ranskasta.


Ihana uus laukku aleksi13:sta! :)
Ihana Lindexin villatakki jossa selässä on tommonen kuva <3

 
Huh huh tulipas paljon kuvia! :) Mutta vielä loppuun lisäys edelliseen Luukkuun! Yksi lahjatoive jäi laittamatta kokonaan.
Haluaisin vielä semmoisen viltin jossa ei ole minkäänlaisia solkia. Niinku enkku viltti. Semmonen ois vielä kiva!
 

 ~Riina

2 kommenttia:

 1. Ihana tuo sun punainen takki! :) Saaks kysyy että mikä merkki ja malli, sekä koko (koska näytät just samankokoselta ku mä! :D)
  Sun postaukset on kivoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on mountain horsen takki, mutta mallia en valitettavasti tiedä. Ostettiin se sillon hihsistä kun käytiin :) ja se on M kokoa :D

   Poista

Kommentit piristävät aina bloggaajan arkea, joten kiitos kommentistasi! :)