16 tammikuuta, 2013

I love pancakes

Pitkästä aikaa taas täällä! Nyt on ollut kirjoittelu halu hiemanlaskussa mutta toivottavasti se alkaa palailemaan. Kuvia ei valitettavasti ole tällekkertaa. Mutta itse asiaan!

Viime kirjoittelun jälkeen on ratsasteltu ihan normaalisti ja tehty taas aika paljon siirtymiä askellajien välillä ja tempovaihteluita. Quu on ollut oikein hyvä! Viime viikonloppuna oli joku päivä vähän hankalampi mutta onneksi hankaluudet (muoto/taipuvuus)menivät ohi kunnon alkuvarkan jälkeen. Eilen sillä kyllä oli aika iso haava toisessa etusessa mutta siitä onneksi selvittiin pelkällä petadine pesulla ja sitten suihkutin siihen sitä sinistä juttua. Maanantaina Quulla oli vapaata ja tänään sillä on kans kun oon ollu oulussa tutustumassa Lyseon lukioon. Mutta mitäs mukavaa mää keksisin vielä tähän loppuun.
Taidanpas esitellä teille pari todella hyvää bloggaajaa! Osan varmaan tiedättekin.


Ensimmäisenä Janitan blogi! Tykkään lukea janitan blogia koska tekstit ovat mielenkiintoisia. Vielä kertaakaan ei ole tullut postausta vastaan jota en olisi jaksanut lukea! Lisäksi blogissa on aina mukavasti kuvia ja välillä piristyksenä videoitakin.


Sitten Jutan blogi! Ensinnäkin blogissa on ihana ulkoasu. Tekstit ovat mukavia ja yleensä teksteissä on myös aivan ihania kuvia. Lisäksi tykkään lukea tätä blogia siksi että olen itsekkin enemmän kouluratsastaja ja siksi kaikki hänen esim. valmennukset ovat tosi kiinnostavia.


Sitten vielä kolmantena Susannan blogi! Tämä blogi on yksi niistä missä on aina iloinen teksti ja todella hauskoja ja hienoja kuvia. Blogin ulkoasukin on aivan ihana. Musta on myös blogissa mukavaa se miten Susanna kirjoittaa kaikista muistakin asioista joita se on huomannut tai esim. jalkapallosta kesällä/syksylly.Videot ovat myöskin ihana lisä!

Sitten vielä kysymys loppuun. Mitäs mieltä olette tuosta infosta tuossa vasemmalla?

2 kommenttia:

Kommentit piristävät aina bloggaajan arkea, joten kiitos kommentistasi! :)