10 tammikuuta, 2013

Do it for your people

Hellurei taasen kaikille! Hieman on väliä ollut mutta eiköhän nyt taas aleta palailemaan joka päivän kirjotteluun. Ensiksikkin tiedoksenne että nyt ei tule tähän postaukseen kuvia mutta laitan tähän taas joitakin ihania videoita 

Nyt on siis tämän viikon ajan Saana ollut kipeänä (voi ei mikä lauseen muodostus!) ja mulla on ollu tallilla aika paljon tekemistä (kahen karsinan siivoukset + ruokia mutta onneksi äiti on auttanu!). Maanantaina ratsastelin vain Tarun ja Quulla oli vapaa päivä. Sen lisäksi me tehtiin vielä äitin kans iltatallia joten tekemistä riitti. Tarulla oli paljon virtaa. Mentiin ensin kentällä vähän ravia ja sitten käytiin vielä maastossa kiertämässä pieni lenkki.

Tiistaina ratsastelin Quun kentällä ihan kunnolla. Menin ensin normaalit alkuravit ja sitten aloin tekemään ravi-laukka siirtymiä keskiympyrällä. Quu teki siirtymiä hyvin joskin välillä aina vasemmassa kierroksessa kiilaili ulospäin. Sitten vielä lopuksi pari nopeaa vaihtoa ja vähän laukkaa ympäriinsä ja loppuravit ja se päivä oli Quun osalta pulkassa. Äiti meni tiistaina Tarulla.

Eilen eli keskiviikkona menin Quulla ensin alkuun kentällä vähän noita siirtymiä ja muutenkin vaan laukkaa hangessa. Sitten ihan lopuksi päästin sen vielä irti mutta ei se kauan jaksanut juosta. Sitten vielä venyttelyt tallissa ja kotia kun äiti oli kävelly taas Tarun kans.

Tänään en oo vielä käyny tallilla mutta saapa nähä mitä tehdään tänään.

 
 
 
 
 
 
Hups tulipas videoita.
Snow White & The Huntsman

2 kommenttia:

  1. ihania heppavideoita! (: ja lumikki ja metsästäjä on paras!

    VastaaPoista
  2. Ihania pätkiä olet taas löytänyt!

    VastaaPoista

Kommentit piristävät aina bloggaajan arkea, joten kiitos kommentistasi! :)