28 tammikuuta, 2013

I swear you´re giving me a heart attact

Hehei, vihdoin täällä! Tosiaan en olekkaan ehtinyt teille tulla kertomaan että olin viime viikon to-pe kipeänä ja että sitä ennen Quun silmän ala luomeen oli tullut pieni haava joka sitten turvotti koko alaluomen. Mutta siitä kohta lisää.
Untitled
Untitled
Olin torstaina ensin ekalla tunnilla ja lähin sitten kotia kun alko niin kuumeiselta tuntumaan. No kotona sitten mittailinkin n. 38 astetta kuumetta mikä on mulle jo melko paljon! No torstaina nukuinkin sitten melko paljon.

Perjantaina mulla oli jo tosi hyvä olo ja kuumekkin laski iltaan niin ettei sitä enää ollutkaan.

Lauantaina sitten mentiin aamutalliin. Tehtiin aamutalli nopeasti koko perheen voimin ja lähettiin sitten takasi kotia syömään aamupala. Kaheltatoista tultiinkin sitten takasin tallille ja minä hain Quun ja lähin sen kans ilman satulaa maastoon. Kierreltiin siellä menemään ja pelättiin puita. Lopulta just ku oltiin lähössä pois niin eiköhän ensin tule kaks heppaa kukkulan takaa ja säikytä Quun ja sitten vielä Saana ja Taru oli risteyksessä puitten takana seisomassa ja mehän lähettin ku tykin suusta!
Käveleskeltiin sitten Saanan kans takasi tallille ja katottiin ku Taru oli alkanu maastossa ontuun että miltäs se näytti. Onneksemme taitaa olla kyse vain tilsakumeista kun on ennenkin talvella niitten painaessa alkanu ontumaan.
Tallihommien jälkeen lähettiin sitten käymään Hööksissä ja Ikeassa ja voi että sieltä löyty vaikka mitä!
Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled 001 001 001 001 Jostain syystä en nyt löydä paljoakaan kuvia niistä mitä ostin mutta kerronpas sitten. Ostin itelle semmosen punasen neulepaidan jossa eessä on semmonen hieno lappu, ruskeat kokopaikkaiset crwn ratsarit ja yhen alessa olleen pitkä hiasen kisa paidan. Quulle sitten taas lötyi ihanat harmaa-siniset lamicellin päitset ja tällainen sininen vohveliloimi talliloimeksi.
ja vielä sellainen harmaa loimi jossa on punasia yksityiskohtia ja se ihan vaan kuletukseen ja muualle.

Sunnuntaina käytiin kahentoista aikaan tallilla ja kävin taas kiertelemässä maastossa kun tuon Quun silmän kanssa ei vielä ainakaan aleta ratsastamaan kunnolla.. No vietettiin kumminkin Saanan synttäreitä ONNEA SAANA!! ja minä leivoin sitten sille hienon (ristiäis) kakun :D Ja illalla käytiin Quulle laittamassa semmosia silmätippoja mitä sille on kohta laitettu viikon ajan.
Untitled 001 001 001 Mutta siitä Quun silmästä. Eli tarhassa olivat taas jotain riehuneet ja no kuvasta ei kauheen selvästi nää mutta suolla silmän "taka" osassa on pieni haava. Silmässä ei onneksi silloin ollut mitään ja  eläinlääkärikin sattui juuri sopivasti olemaan tallilla niin kysäisin siltäkin että mitäs tehdään. Tippoja sitten saatiin myöhemmin kun äiti laittoi viestiä samalle ell. Onneksi silmä ei ole enään ihan niin turvonnut joten kohta ehkä päästään jo tekemään jotain!
Tämmöinen silmä siis oli ekana päivänä. Untitled
Mutta huomiseen!
~Riina

1 kommentti:

Kommentit piristävät aina bloggaajan arkea, joten kiitos kommentistasi! :)