02 tammikuuta, 2013

Lightning

Noniin pitkästä aikaa tulee normaalia postausta! Ja vielä videokin kaiken päälle. Aika hurja saavutus ja muuten kiitos Saanalle kuvaamisesta.

Eilen ja tänään siis Quulla on ollut aika rankkoja päiviä. Eilen aloiteltiin ihan siirtymillä (alkuvarkan jälkeen siis) ja siirryttiin sitten laukkaan ja vähän sen lyhentämiseen. Siirtymät meni tosi hyvin! Ainoa ongelma oli mun istunta mutta siitäkin selvittiin kun vähän ponnistelin. Laukassa Quu taas sitten alko olla niin väsy että vähän teki tiukkaa ja se alko vähän juosta alta pois mutta pari viimestä pätkää olivat onnistuneita.

Tänään oli sitten vuorossa Ullan tunti. Tunnille tuli hieman kiire mutta ehdittiimpäs tunnille kumminkin. Aloteltiin ensin käynnissä ja sitten otettiin ihan vaan hyvää verryttely laukkaa ympyrällä. Sitten alettiin pienentämään ympyrää mikä sujui ihmeen ongelmitta. Quu oli hieman laiska mutta muuten oikein hyvä. (taipu hyvin yms.) Kun laukka oli tehty kumpaankin suuntaan siirryttiin tekemään avoja ja sulkuja. Aluksi oli pieniä ongelmi tai aika suuriakin hetkellisesti mutta niin ihan hyvin se lopulta meni. En ollut ihan tyytyväinen siihen mitä saatiin aikaseksi mutta toisaalta Quun huonompi (oikea) takanen teki hyvin töitä joten miksei se nyt sitten tuntunut niin kivalta?

No kumminkin oon tosi ilonen että se kumminkin jakso niin hyvin koko tunnin kun alkaa turkki olla semmonen että huh huh. Mutta nauttikaas videosta ja siinä olevista kuvista! Huomiseen.

12 kommenttia:

 1. tykkäsin tosi paljon tosta videosta!

  VastaaPoista
 2. Wau! ootte kyllä tosi upee pari, saatte kaiken näyttämään niin tosi helpolta! :)

  Ois kiva semmonen kehitys video.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Semmonen on tulossa mikälli video ohjelma suostuu toimimaan.

   Poista
 3. Olette tosiaan kehittyneet. Kankikuolaimet ja kaikki ja noin hienoa menoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kanget yleensä tarkottaa että on jotain ongelmia etupään kanssa..

   Poista
  2. Valitettavati Helppo A tason ohjelmissa tarvitaan kankikuolaimia ja kun hevonen ei ole niihin tottunut kun ne ovat niin kovat nivelien jälkeen niin pakko alkaa ajoissa harjottelemaan ettei kesällä mene kaikki aivan pieleen!

   Poista
  3. jos et ole huomannut että A ohjelmissa käytetään kankia, alkaa sun kouluratsastus tieto mennä _vähän_ pieleen! joten sun on parempi olla hiljaa kun et nähtävästi tiedä asioista mitään! kiitos, olen puhunut.

   Poista
  4. Meinasin siis tota anonyymiä, en sua riina, ootta hienoja!

   Poista
  5. Kiitos :) Mutta eihän sitä kaikkea aina voi tietää! Jokainen aloittaa ratsastuksen joskus eikä voi oppia heti kaikkea.

   Poista
  6. Tuo on kyllä totta, mutta ei välttämättä tarvi silti tulla pätemään :)

   Poista

Kommentit piristävät aina bloggaajan arkea, joten kiitos kommentistasi! :)