06 tammikuuta, 2013

We are survivors

Hello vaan taas pitkästä aikaa kaikille! Menoa ja tekemistä on taas ollut koko ajan mutta tässäpä teille taas vähän kuulumisia täältä.

Torstaina Saana oli tosiaan tunnilla Quulla ja sillämeni oikein hyvin! Ite olin Stokkis nimisellä hevosella samalla tunnilla. Tehtiin avoja ja ihan normaalia ympyröitä laukassa ja ravissa. Stokkis oli tosi hyvä siihen nähen että se oli ollu joulusta asti lomalla! Se on normaalistikkin melko jäykkä mutta nyt se teki avot oikein hyvin. Lopussa se tosin alko väsymään ja kaatu sen takia ympyröillä aika paljo sisälle mutta olin niin tyytyväinen avoihin että se ei enää haitannu yhtään.

Perjantaina kävin maastossa lumessa ravailemassa ja sitten vielä vähän kentällä laukkaamassa.

Lauantaina eli eilen oli melkoisesti taas pakkasta mutta onneksi maneesissa ei ollut vielä noussut paljoa joten me mentiin sitten Quun kanssa vähän hyppäämään. Quulla oli ihmeen paljo virtaa ja se teki kaiken oikein reippaasti! Aluksi vähän ravia ja sitten laukassa vastalaukkaa ja parit vaihot. Sitten siirryttiin ympyrälle menemään puomi-pysty-puomi kaarevaa. Meni hetki ennenku näin paikkaa pysylle mutta äkkiä se siitä taas vertyi ja lopulta hypyt olikin tosi hyviä ja reippaita! Happyhappy.

Tänään olenkin ollut kuvailemassa Pinjaa ja Kaapoa melkein koko päivän. Quulla oli tänään vaan kevyt ravi hölkkä kentällä. Mutta eipäs tässä muuta. Eikun ai niin saatiinhan me fisheye linssi! Se oli sitten kiva.

img:613
 
Täällä Saanan tekemä video!

4 kommenttia:

  1. Quu-ukkeli ♥ ja heeeei kiitos niistä kuvista ja videoista tositositosipaljon, rakastuin siihen yhteen kuvaan aivan totaalisesti !! sain jo jopa muutaman julkastua ! :)

    VastaaPoista
  2. Voisitko tehdä joskus varustepostauksen sun omista ratsastusvarusteista? :)

    VastaaPoista

Kommentit piristävät aina bloggaajan arkea, joten kiitos kommentistasi! :)