13 helmikuuta, 2013

I don´t know where I am

Tättäräräää! Minä olen taas täällä kirjoittelemassa teille ihanille lukioilleni. Teitä on kyllä kertynyt ihan reilusti mutta mutta kommentit vaan vähenee.. Okei, ei aina jakseta valittaa asiasta! Ne vaan piristää niin mukavasti. Mutta sitten asiaan.

Maanantaina meillä oli taas ihan super estetunti! Tultiin tollasia harjotuksia mitä nyt tohonkin yritin huonolla tuloksella piirrellä. Eli ensin tultiin laukassa (tietenkin verkan jälkeen) nuita sinisiä puomeja tuollain että suunta aina vaihtu ja sitten tuli kaareva ja taas suunta vaihtu. Aluksi olin ite vähän sekasi että miten tuo meni mutta ei tarvinnu ku muutaman kerran tulla että meni hyvin. Quu oli koko ajan reipas ja teki kaiken itse. Sitten tultiin okseri okseri kaareva ja se meni ekalla kerralla suoraan nappiin! Ei mitään ongelmia vain todella iloinen hevonen :)

Tiistaina meillä ei sitten ollutkaan ihan niin hyvä päivä. Mentiin Quun kanssa ensin maneesiin ennen tunteja. No eräs hevonen puri lautaa aina niin että se jäi heilumaan ja siitä kuului ihmeen kova ääni. Ja meidän pieni heposemmehan ei sitä sietänyt joten menin sitten maastoon. Ei, sielläkin se vaan katteli ja katteli ja säikky ja peruutteli. Vein sen sitten lopulta pellolle ja kävelytin mahaan olevassa hangessa. Se autto jotenkin mutta ei maastoilusta tullut kumminkaan mitään. Lopulta päädyin kenttä ratsasteluun ja no siinä sitten menikin vihdoin ihan hyvin! Pyöreä hevonen laukkasi lyhyttä laukkaa ja teki hienoja laukan vaihtoja. Lopetin siis siihen.

Ja tänään Quu kävi vain pyörähtämässä irti maneesissa.

6 kommenttia:

 1. ihana taru♥ ja quu tietty! ;D

  VastaaPoista
 2. tosi kiva ku postaaat nykyää tiheemmin !:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heti meni ku pääsit sanomasta :D No ei postaus välit toivottavasti pysyy ihan kohtuullisina mutta nyt kun olen kipeä niin yritän pysyä pois koneelta! :)

   Poista
 3. Toivottavasti isomipia postaus välejä ei kertyis nyt ku oot päässy hyvin vauhtiin ;) + mikä estesatula (?) Quulla on ? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, toivottavasti saan pidettyä postausvälit kohtuullisina kunhan tervehdyn! Ja meijän estepenkki on stubbenin ja http://qheppa.blogspot.fi/2012/10/dont-worry.html tuolla on siitä kuvakin :)

   Poista
 4. oih.!! taru on päässyt rekihommiin :)

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina bloggaajan arkea, joten kiitos kommentistasi! :)