10 helmikuuta, 2013

Niin suurille kuin pienillekkin


                                  Kyseiseen kappaleeseen tulossa video meistä!

Mutta heipä hei taas! Täällä on taas tehty parin päivän sisällä ihan kaikkea maan ja taivaan välillä.

Perjantaina oltiin tosi hyvällä valmennus tunnilla. Tehtiin pidennyksiä, avoja ja siirtymiä. Aluksi Quu oli vähän no normaalin hidas. Sitten kun siirryttiin alkuravi verkasta laukkaan ja alettiin tekemään avoja laukassa niin niin..  Me oltiin kummatkin vähän aluksi hukassa kun Quu ei tahtonut tehdä ja minä en tiennyt mitä piti tehdä joten pää vaan nousi nousemistaan ja vauhti hidastui. Onneksemme olimme tunnilla joten kaikki saatiin hienosti ratkaistua! Sitten mentiin ympytöillä vielä vähän siirtymiä laukasta raviin. Quu oli tosi kiva, kuunteli ja odotti. Sitten pitennyksiin. No ensinnäkin jätin raipan pois ja luulin että se olisi kaaaamalan suuri virhe mutta ei! Quu teki todella hienot pidennykset! Jalat nousi niinku vettä vaan ja voi että oli makian näköstä ku katoin peilistä... Nuo ku sais radoille ni vola!

Lauantaina lähdin suureksi virheekseni hakkamooreilla maastoon... Ensiksikään ei meinattu päästä liikkeelle kun otin ohjat käteen niin heppa pysähty ku seinää ja oli sitä mieltä että ei. Hetki meni ja päästiin onneksi liikkeelle. No maastossa osoittautui sitten ongelmaksi ihan eteenpäin lähdöt ja vaihdot ja pysähykset. Eteenpäin lähdössä Quu hyppäsi ja kaasutti tosi kovaa aluksi. Pysähyksiä ei saanu ku äkkipysähyksinä ja vaihot tuli pukkisarjan kautta. Parin kierroksen jälkeen nakkasin sitten Saanan Quun selkään ja sehän oli ihan onnesta soikeana kun sai sillä pari kierrosta laukkailla. Quu taitaa vain piruilla mun kustannuksella kun kaikilla muilla sujuu niin hyvin :) Kävin Saanan jälkeen vielä yhen maasto kierroksen ihan loppu raveilla ja voi että tuli mahtavaa ravia! Ihan kuin oltaisiin lennetty tai jotain sinne päin. Ootan kyllä tosi innolla kesää ja maastoesteitä!

Tänään sitten tallillamme oli laskiaisrieha jossa Quukin sai tehdä osansa. Se pääsi talutus hepaksi! Aluksi näytti siltä että ei tää heppa pysy ees käynnissä mutta ekan vaahtusammuttimen kokoisen tenavan jälkeen Quu oli todella leppoisella päällä ja katseli kyllä että ratsastajat pysyvät selässä! On tuosta hepasta tullut niin moni käyttönen ja kun sen uskaltaa antaa ihan kelle vaan. Mutta lopuksi vielä vähän kuvia lähinnä lauantaista.

 Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled
Ja vielä lopuksi että ihanaa ja kiitos kun teitä lukioita on tullut jo todella paljon! Kiva kun uusia lukijoita tulee koko ajan lisää. Kommentit olisivat tietenkin ihania mutta jos ei jaksa niin painakaa sitten tykkää nappia :D

4 kommenttia:

Kommentit piristävät aina bloggaajan arkea, joten kiitos kommentistasi! :)