07 helmikuuta, 2013

One day...

Heipä hei! Nyt mulla taas on aika kiire nukkumaan mutta jotain kivaa välillä tännekkin. No ihan ekanakin nyt sanon ku en oo muistanu sitä sanoa että meille on maksettu kansallinen lupa!! Eli kisailen kesällä jotkut kansalliset kisatki :) En oo ees innossaan nyt ku vihdoin tajusin sen. Mutta asiaan.

Maanantaina ekanaki meillä oli ihan super estetunti! Aloteltiin tunti ihan ravissa ja sitte vähä laukkaa ja sitte kävelyt. Sitte alettiin tulee aluksi 4 laukalla pysty-pysty linjaa. Quu tuli eka 5 laukalla (hups) mutta sitte meni tosi hyvin lopuksi. Quu oli tosi innossaan n. 2.5 kk este tauon jälkeen. Sitte tultiin rata: Ensin tuo pysty-pysty linja 3 laukalla sitte okseri-pysty kaareva kulmasta ja sitte toisenpään kulmasta kans okseri-pysty kaareva 4 laukkaa. Eka tultiin pysty-pysty linjalle tosi surkeesti mutta sitte alotettiin alusta ja se oli lentoa koko rata (ja vielä paljo sen jälkeenkin...) Ihana tunti oli!

Tiistailta on videopostaus teille :)

Ja keskiviikkona kävin Quulla vaan käveleen ja vähän ravaileen maastossa kun pakkanen nousi niin äkkiä n. -20. Mutta siinäpäs oli teille jotain kivaa! Toivottavasti kuvaton postaus ei kauheasti haittaa. Lupaan ottaa seuraavaan paljo kuvia!

4 kommenttia:

Kommentit piristävät aina bloggaajan arkea, joten kiitos kommentistasi! :)