21 toukokuuta, 2013

Happiness

Tattadadaaa!  Kukas se on vihdoinkin taas päässyt kirjoittelemaan. Paljon onkin kerrottavaa mutta saa nähdä mitä kaikkea jaksan tähän selostaa. Että tuleeko romaani vai ihan lyhyt pikku teksi vain!

Mutta mutta Quu on ollut oikein mukava ja ihan mukavan pirteäkin. Pirteydestä huolimatta pohkeen kanssa on ollut kyllä myöskin välillä vähän ongelmia. Varsinkin kankien kanssa. Quu on nimittäin alkanut nyt tekemään sillä tavalla että aina kun kootaan liikaa se nakkaa raville, ottaa kiinni kuolaimesta ja kiikuttelee mua menemään. No mutta siirrytäänpäs vähän siihen mitä me ollaan tehty!

Ensinnäkin on kai pakko kertoa että meillä oli sunnuntaina (19.5) koulukisat Äimärautiolla. Mentiin Helppo A:2 ja eka Vaativa B:1.
Taidankin nyt tehdä niin että kerron kisa päivästämme tässä ja teen vaikka videopostausta myöhemmin jos haluatte kuulla muita kuulumisia. Paitsi se on kyllä pakko mainita että Quu klipattiin viime viikolla!

Sunnuntaina meillä oli ensinnäkin aamutalli. Se meni todella nopeasti koska toisen tallin tekijä oli ehtinyt jo heposille nakata ruuat joten vietiin ne vaan pihalle ja siivottiin tallia. Sitten aloin puhisteleen Quun varusteet ja laittaan ne kisa kuntoon. Kun kaikki oli putsattu, lähdin Quun kanssa kävelylle ja tein sille sitten nutturat. Ja eikun kamat ja heppa autoon ja menoksi! Kello oli noin puol 12 kun me lähettiin tallilta. Paikan päällä oltiin hieman yli 12. Heppa pois autosta ja karsinaan ja odottelemaan luokan alkua. Mulla oli eka lähtö vasta puoli kahden jälkeen joten aikaa oli.
Kun päästiin verryttelyyn Quu tuntui jo valmiiksi tosi nihkeältä. Heti oli mielessä että ei ei nyt! Koko alku kevät ollu niin hyvä ja reipas niin eiköhän sitten hyytynyt aika paljon radalle ja varsinkin verkkaan. No rata oli ihan kohtuu hyvä ja mainio jos ajatellaan viime vuoden kisatuloksiin nähden sillä me saatiin kumminkin päälle 62%. Laukka kaan ei noussut toiseen suuntaan kun Quun suu oli taas jotenkin kamalan kova.

Radan jälkeen sitten heppa karsinaan ja syömään. Toinen lähtö mulla oli kolmen maissa ja se oli siis se vaativa (hox seura tasolla!). Verkkaan tuli hieman kiire ja ratakaan ei ollut aivan hallussa mutta verkata kumminkin ihan ok ehin vaikka Sara Quun entinen omistajakin kävi välissä moikkaamassa Quuta (olin siinä vaiheessa jo aivan ajatuksissani radan kanssa joten puhumiset jäivät jälleen kerran). No eikun radalle ja heti keskihalkaisijalla eka rike.. Piti tulla laukassa ja kyllä tulinkin mutta Quu poikitta ja vaihto laukan. Sitten heti seuraavalle tehtävälle eli avolle ja sulkutaivutukseen Quulle tuli "hätä", "tarve" mikä nyt lieneekään ja ne meni aika ohi.. pidennykset meni kumminkin ihan ok ja toisen suunnan avo. Toista laukan vaihtoakaan ei saatu suoritettua mutta toisesta saatiin 7p. ja hyvää palautetta. Mutta vaativa oli mun ja Quun kummankin eka joten saa siihen silti olla ihan tyytyväinen! Sillä me voitettiin sitten loppujen lopuksi koko luokka 52,708% :) hieno heponen!

Mutta siinäpäs hieman kisa selostuksia ja muut tulevat myöhemmin. Päästiimpäs taas alkuun edes tässä kirjoittamisessa! Ja muuten Vaativan ratakin tulee huomenna pienten teknisten ongelmien vuoksi.

2 kommenttia:

  1. aww mitä kuvia C: varsinki nuo missä te pussaatte saanan kanssa quuta ja tarua ;) ja huipusti meni nuo kisat!

    VastaaPoista

Kommentit piristävät aina bloggaajan arkea, joten kiitos kommentistasi! :)