09 toukokuuta, 2013

Little soldier

Jahas. Taas tuli pieni tauko kiitos koulun. Juu, eli tutkielman tekemistä on ollut ja nytkin yritän kovalla innolla lukea fysiikan kokeeseen. Mutta mutta ylihuomenna olen menossa kuvailemaan Abclle alue estekisoja. Se nyt ei mitenkään olennaisesti mihinkään taaskaan liittynyt mutta olen niin fysiikka humalassa (jos niin nyt voi sanoa)että ajatus ei oikein kulje!
Mutta kerronpas jotain meidän menostamme alkuviikolla.

Sunnuntaina tosiaan oli myös alue-valmennus. Se meni vähän jäykemmissä merkeissä mutta Quu kyllä taisteli loppuun asti hienosti kaikki tehtävät läpi. Tehtiin esim. laukan ja ravin lyhennyksiä, avoja ja sulkuja. Mutta nepä näette sitten videolta!

Maanantaina oli meidän estetunti. Siellä mentiin jo pientä rataa pienillä korkeuksilla. Quu oli hyvin paljon sitä mieltä että nyt on ruokinta aika eikä häntä kiinnosta mutta hyppeli silti kaikki hienosti yli hyvin myrtyneellä naamalla. No kyllä se lopuksi jo vähän piristy kun tultiin rataa mutta muuten se tosiaan oli aika tyhjällä tuulella.

Tiistaina kävin vain maastossa ja altaalla kävelemässä kävelemässä. Aluksi oli pieniä ongelmia altaaseen menemisen kanssa mutta sitten kun sinne päästiin niin kivaa oli!
Keskiviikkona kävin nopean lenkin maneesissa ennen tunteja. Vähän ravia ja suurin osa laukkaa ja sitten vielä altaalle viilentelemään!

Se allas on tosiaan semmonen maastorataan kuuluva kahluu allas jossa on vain tällä hetkellä hieman liikaa vettä. Mutta toivottavasti näemme taas pian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina bloggaajan arkea, joten kiitos kommentistasi! :)