10 kesäkuuta, 2013

Nyt vihdoin niitä videoita!

Tosiaan tänään tulee kaikki kisa videot mitä en nyt tässä parin viikon ajalta ehtinyt teille julkaisemaan. Toivottavasti jaksatte katsoa.

Tämä rata on parin viikon takaa eli 26.5.  Rata oli itelleni aika suuri pettymys kun ei oma pää toiminut ollenkaan pienten häiriöiden jälkeen. Eli olin suunnitellut kaikki tiet ja kaikki todella mallikkaasti ja että milloin pitää kääntää ja miten ja muuta niin ei. Eka este ok sen jälkeen tuli häiriö ja sitten kaikki meni iteltä ohi.. En muista mitään kyseiseltä radalta siis että mitä siellä tein tai muuta. Olen nimittäin aikamoinen jännittäjä tuolla radalla ja jos joku tulee häiritsemään niin sitten menen itse niin sekaisin että ei mitään järkeä. Mutta onneksi on noin ihana heponen!

Tänä viikonloppuna olivat siis powercupin karsinnat! Lauantaina oli esteosuus mikä on siis hevosilla 90cm. Menin kuitenkin ennen tuota rataa 80cm joka sitten meni ihan liiankin hyvin. Tuon päivän ajatuksena oli antaa Quun ajatella itse. Älysin tosiaan tuossa edellisellä viikolla viimein kuinka paljon olen sitä oikeasti auttanutkaan ja että se ei viitsi enään ollenkaan itse ajatella esteillä kun se aina tuodaan sinne. No alkurata oli vähän hakemista mutta annoin asioitten kumminkin hienosti olla enkä puuttunut mihinkään ennen estettä. Sanotaanko sarjan jälkeen Quu älysi jo mitä sen uunnilleen pitäisi tehdä ja rata alkoikin sitten sujua hyvin.
90cm rata ei sitten ollut niin mallikas. Verkka oli tosi lyhyt ja hätäinen ja siksi menin ehkä hieman kiireessä radalle. No eka esteelle ei heti osu paikki. Sitten lopetan tyystin ajattelemisen ja no kakkonen tippuu kun tullaan sitä päin (videolla ei näy ihan niin selvästi kuinka lähelle oikeesti tultiinkaan). Oli se osaksi myös Quunkin moka koska sillä olisi ollut ihan hyvä paikka vaikka ei olisi ottanutkaan sitä pientä askelta mutta kun se on Quu.. No sitten vielä 3. ja 4. menee vähän pieleen ja mää alan ajatteleen että ei oo totta mää en pääse uusintaan ja että siinä meni sitte se powercup ja loppurata onkin hyvä :)

Sunnuntain kouluradaste en sano muuta kuin että Quu oli hidas. Maneesissa se oli loistava mutta kentällä ihan jankkia. Saatiin me kumminkin 60,900% ja 3. sija että ei passaa olla kuin tyytyväinen!

Toivottavasti jaksan tulla huomenna laittamaan teille kuvia viikonlopulta! Nimittäin työt alkaa tänään huh (kirjoitettu aamulla, julkaistu illalla).

2 kommenttia:

  1. Meni ohi, mikä häiriö? Huusiko joku sulle väärään aikaan ohjeita vai tapahtuiko radalla jotain kummaa? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valmentaja huusi ohjeita (ei yleensä huuda ohjeita) niin menin ite vähän sekasin :D

      Poista

Kommentit piristävät aina bloggaajan arkea, joten kiitos kommentistasi! :)