25 kesäkuuta, 2013

We´re already won

Omistajaansa tullut?
image
image

Hello hello! Minä täällä. Kukas muukaan.. (tyhmä mä.) No mutta tähän postaukseen on kerätty paljon kuvia ja videokin kiitos taas Saanan! Koulukisat lähestyvät mutta vähän pitää kumminkin muutakin treenata joten päätin sitten lauantaina vähän hypellä esteitä ja sunnuntainakin kävin pienen koulu puristuksen jälkeen maasto lenkillä. Ma ja ti ovat rankkaa koulu puherrusta koska aijon käydä kummatkin radat oikein kunnolla läpi! Päätin kuitenkin tällää kertaa kokeilla erilaista tapaa lähestyä kisoja, aijon nimittäin treenata alku viikon kovasti ja loppuviikolla vähän löysäillä. Katsotaan mitä Quu tuumaa.
Mitäs veikkaatte, onko se yhtään reippaampi? Ja minkäslaisia valmisteluja teillä on ennen kisoja? 

Mutta siirrytäänpäs lauantaihin. (Tämä teksti on kirjoitettu lauantaina!!)
Työt siis loppuivat ainakin hetkeksi mun osalta nimittäin teen viimesen työviikkoni vasta heinäkuun viimeisellä viikolla. Joten nyt saa taas nukkua pitkään eikä tarvii huolehtia niin paljon muistakaan ajoista.
Jaaha, taas mulla menee asiat ohi. Eli tänään me hypättiin kentällä. Tiedoksi vielä kaikille että en hyppää enää paljoa. Viimeksi hyppäsin siellä powercupin karsinnoissa. Okei, ei siitä niin kauan oo..  Mutta hieman miettimistä oli tällä kertaa meidän hyppääminen. Jopa pari kieltoakin tuli minun ansiostani. Nimittäin ekaan esteeseen tultiin liian lähelle ja otin a i v a n liian innokkaasti kiinni ja siihenhän sitä sitten pysähyttiin. Ihan hyvä ratkaisu Quulta. Viimeisessä hypyssä mää kuitenkin jaksoin taas ajatella ja vihdoin onnistui. Muistin nimittäin ratsastaa e t e e n. No, muuten meni kuitenkin todella mallikkaasti! Pitää nyt vain alkaa hyppäämään vähän useammin jotta asiat pysyy mielessä.


Sunnuntaina tosiaan puhersin hieman ensin koulua kentällä ja sitten lähdin maastoon. Kentällä menin siirsymiä- nopeita sellaisia- esim. laukkan vaihtoja käynnin kautta. Tein myös muutamat avot.
Quu reipastui lopuksi oikein mukavasti ja maastossakin se oli tosi onnellinen ja pirteä!

Maanantai meni mulla itsellä kokonaan shoppaillessa. Illalla kuitenkin kävin Quulla vielä vähän tuuppimassa koulua. Se ei ollu ihan niin hyvä kun sunnuntaina mutta kyllä me tehtiinkin vähän rankemmin hommia. Tehtävinä oli nuo samat kun sunnuntaina mutta myös siihen päälle vielä parit väistöt. Väistöt oli melko nihkeitä mutta harjottelemalla ne vaan paranee!

Tänään ollaan lähössä ikeaan ja hööksiin vielä lisää shoppailemaan. Mutta siitä lisää illalla tai huomenna, katsotaan nyt vähän monelta ollaan kotona. Mutta loppuun vielä vähän kuvia ostoksista!

2 kommenttia:

  1. vähä ihana toi laukku/lompakko :DD ja kivoja kuvia!

    VastaaPoista

Kommentit piristävät aina bloggaajan arkea, joten kiitos kommentistasi! :)