24 heinäkuuta, 2013

Hiljaa parempi tulee

Hello! Vihdoinkin ehdin tänne kirjoitella taas rauhassa eikä ole kamala hoppu koko ajan johonkin. Ja kuten jo varmaan huomasittekin niin tällä viikolla ei tulee teema postauksia joska on niin kamala kiire että teen ne mielummin kunnolla ajan kanssa ensiviikoksi! Mutta pitänee kai sitä vähän kertoa että mitäs täällä on tapahtunut.
Ensinnäkin mehän oltiin tosiaan la-su kisoissa. Kisat olivat tällä kertaa tässä lähellä, Haukiputaalla ABC:lla. Lauantaina menin pelkän Helpon A:n jo oli kansallinen luokka ja sunnuntaina menin molemmat alue luokat, Helppo A:2 ja Helppo B:3. Kumpanakin päivänä Quu oli radalla ihan mukava! Ei hidastellut enään kamalasti vaan liikui välillä jopa oikein mukavasti eteen. Tietenkin joka radassa on jotain parannettavaa kuten la helpA radassa takaosa käännökset, su helpA ratsastaja oli hieman hukassa ja siksi esim. käynti siirtymä meni sitten ravilla ja su helpB laukka oli hieman tahmeaa!

Sitten siihen miksen ole päässyt kirjoittamaan tänne nyt alkuviikosta! Ensinnäkin ihan yleinen syy meillä eli nettiyhteys katkesi taas maanantaina.. Ja samaisena päivänä me lähdettiin heposten kanssa Oijärvelle lomailemaan! Eli Quu ja Taru ovat tällä hetkellä Oijärvellä Saanan ja Annun kanssa. Minä itse tulin jo tiistai iltana kotiin koska tänään on tiedossa lähtö Rovaniemelle hoitamaan Pinjan hevosta Venniä! Siellä on siis isot estekisat tiedossa! Ja mun synttäritkin sattuu juuri torstaille jolloin ollaan Rollossa. Mutta seuraava postaus tulee sitten varmaan vasta lauantaina tai sunnuntaina joten jaksakaapas odotella!

5 kommenttia:

Kommentit piristävät aina bloggaajan arkea, joten kiitos kommentistasi! :)