28 heinäkuuta, 2013

Here's To Never Growing Up


Hello! Tällä ollaan taas. Kisa reissusta selvitty ja hepatkin on mukavasti kotiutuneet. Synttärinikin on hiljalleen perheen kanssa vietetty ja vähän lahjojakin saatu! Itse en niinkään pidä synttäreitten viettämisestä, tai pienenä se oli ihanaa kun sai suunnitella kaikkea kivaa ja muuta mutta nykyään se ei enään oikein innosta. Ehtii niitä synttäreitä viettää myöhemminkin! Mutta kerronpas ensin vähän reissustamme.

Keskiviikkona mentiin ensin tallille joskus yhden aikoihin laittamaan kaikki tavarat valmiiksi. Kyyti saapuikin sitten joskus kolmen jälkeen ja sitten lähettiin ajeleen kohti Rovaniemeä! Venni ja Tatti olivat kyydissä. Matka meni hyvin vaikka kuuma olikin! Perillä odotti siisti, iso ja mukava kisapaikka jossa tosin sai kyllä kävellä oikein kunnolla! (olin siis mukana vennin hoitajana)
Seuraavat kuvat eivät ole kisoista! Ekassa on Pinja ja Venni ja toisessa Annina ja Tatti.
Kolme päivää meni kisoissa todella nopeasti ja auringon paistekkin ilahdutti kaikkia läsnäolollaan! Pinja nappasi yhden ruusukkeen ja muutkin radat olivat todella hyviä vaikka pari puomia kolisikin kannattimilta. Torstaina katseltiin kaikki nurmikentällä olleet radat ja voi että se kenttä näytti kivalta vaikka esteet olikin melko isoja. Hauskaa oli ja rusketusta tosiaan tuli mutta eipä enempää sieltä sitten.

Hepat olivat viettäneet mukavan loman oijärvellä ja Saana ja Annu myös. Koirat olivat siellä myöskin mukana osan viikkoa! Lauantaina hepat tulivat tosiaan kotiin ja tänään Quulla oli uinti päivä. Tai oikeastaan kastautumis päivä! Ei se kunnolla joutunut uimaan mutta oli niin kuuma että oli pakko tehdä asialle jotain. Mutta toivottavasti teksti ei ollut turhan sekavaa vaan ymmärsitte siitä jotain! Minä olen nimittäin menossa taas ensiviikoksi töihin tallille joten pitäisi ehtiä untenmaille. Aamulla pitäisi kahdeksalta olla ruokkimassa heposia puhumattakaan puolentunnin pyörämatkasta!

Loppuun vielä kumminkin teille ilmoitus! Ajattelin toteuttaa kysymyspostauksen joko videon muodossa tai tekstinä joku teemapäivä joten kysymyksiä tulemaan!
 Mielellään tähän postaukseen. Heido!

3 kommenttia:

 1. Videona! ;)

  Onko sulla muita kesätöitä kuin tallilla?
  Ootko joskus halunnu kissan, vuohen yms?
  Millä ohjelmalla teet videoita?
  Paras ratsastusmuisto?
  Kesä vai talvi?
  Parasta ja huonointa hevosissa?

  VastaaPoista
 2. Mitä mieltä olet polttamisesta ? Entä juomisesta ?
  Paras kaveri?
  Lempi väri?

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina bloggaajan arkea, joten kiitos kommentistasi! :)