30 heinäkuuta, 2013

Mistä minä pidän?

Heipä hei! Nyt onkin sitten taas viimein teema tiistain aika! Tänään ajattelin kertoa ihan vain karkeasti katsellen joistakin asioista mistä pidän ja mistä innostun mutta ensin
 
Ajattelin toteuttaa kysymyspostauksen joko videon muodossa tai tekstinä joku teemapäivä joten kysymyksiä tulemaan!
Siinäpä se sitten! Mutta asiaan niin tosiaan eli jotain asioita mistä pidän. Hmm...
No ainakin onnistumisen tunteet ja ne hetket varsinkin hevosten kanssa (tai miksei ihmistenkin) kun saa toisen ymmärtämään sen asian mitä sille selitit tai neuvoit.
Minä pidän paljon lukemisesta ja elokuvien katselusta. Monesti myöskin elokuvien soundtrackit ovat todella mukavaa kuunneltavaa kuten vaikka nämä pari :


Sitten minulla on myöskin pari hauskaa tapaa kehittynyt niin tallilla kuin kotonakin. Tallilla kun menen hakemaan Quuta tarhasta kiskon aina jostain puusta nipun lyhyitä oksia joissa on siis lehtiä ja heiluttelen sitä portilla niin Quu tulee vastaan portille. Kotona taas yleisin ja ehkä pakkomielteisin tapani on suihkusta tullessani tehdä varpaitten kuvat märillä varpailla meidän puiseen kynnykseemme joka on siis siinä kun tullaan suihkutilasta kokonaan pois. Painelen siis vain pärät varpaan kuvani siihen ennen kuin astun ulos! Hassua.
Pidän paljon blogien lukemisasta ja ihanien kuvien katselusta muuallakin netissä. Lähinnä luonto ja eläin kuvien.
Pidän myöskin paljon vaatteista yleensä. Aina ei ehdi kaikkialle valmistautua mutta on mukava löytää hyvin sopivat (niin päälle kuin väriltäänkin) vaatteet ja tuntea niissä itsensä varmaksi ja mukavaksi. Tykkäisin myöskin pitää mekkoja mutta täällä on yleensä niin viileää ettei niitä oikein viitsi pitää ja siksi tuleekin aina ostaessa ajateltua että "no ei sitä kumminkaan tule missään pidettyä.."

Mutta siinä olikin ihan kerrakseen mielestäni mukavia asioita. Kertokaahan tekin mistä te pidätte ja mikä saa teidät iloiseksi! Luen kommenttejanne mielelläni. Hei hei!

1 kommentti:

 1. Pahin tippuminen?
  Unelmiesi hevonen?
  Ootko koskaan pelänny hevosten kanssa?
  Missä tilanteissa?
  Lempiruoka?
  Lempiväri?
  Lempi ratsastusvaruste?

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina bloggaajan arkea, joten kiitos kommentistasi! :)