08 heinäkuuta, 2013

My wonderful horse.

Tattatattataa.. Mistäs sitä taas aloittaisi. Ensinnäkin voin sanoa että nyt viikonlopun aikana asiat ovat vaihdelleet ihan laidasta laitaan mutta lukekaapas kohta lisää siitä.

Aloitan nimittäin torstain ratsastuksesta! Silloin nimittäin meni tosi hyvin. Oltiin vasta illalla kotona mökiltä ja tallille ehdittiin juuri ennen puolta yhdeksää. Laitoin sitten Quulle kamat päälle ja lähin maneesiin. Maneesissa rakentelin tällaiset esteet.
Tulin noita siis lähinnä kahdeksikkona mutta aluksi erikseen. Verkkasin tietenkin alle ja Quu oli yllättävän hyvä! Sitten tulin ensin tuota puomi este jutskaa joka nyt tuossa kuvassa on punainen. Se oli ehkä noin 50cm. Quu tuli ihan mukavasti ja oli jopa reipas koko ajan. Sitten siirryin tuohon siniseen puomi este linjaan. Se oli jo vähän isompi kuin tuo punainen. Quu tuli siihenkin ihan hyvin. Pariin kertaan ei ihan osuttu puomeihin oikein askelin mutta hyvin meni silti enkä alkanu ite turhaa värkätä. Esteet nousivat lopulta 90cm ja ekat puomit otin pois. Kaikki meni tosi mallikkaasti ja kummatkin oltiin tosi hyvillä mielin!

Perjantaina kävin vain nopeasti askellajit läpi maastossa. Quu oli hieman laiska mutta mukavaa oli silti.

Lauantaina ajatuksena oli tehdä hommia vähän rankemmin maastossa mutta se meni sitten siinä kun innostuttiin Quun kanssa hyppäämään maastossa esteitä. Hypättiin jopa semmosta hieno keltasta taloa! Quu oli ihan onnessaan menossa. Se otti oikein kunnon hypyt siihen talolle ja oli yhtä hymyä aina hypyn jälkeen niinkuin ratsastajansakin. Hauskaa oli!

Sunnuntaina olikin sitten tiedossa Tupoksella estekisat joissa mentiin 90cm. Paikan päällä kaikki oli oikein mukavasti ja rata näytti oikein kivalta. Saatiin tosin oottaa aika pitkään kun lähdettiin vasta luokan viimeisenä. Mutta ei siitä tuntunut haittaa olevan kun sai katsella rauhassa uuden tallin paikkoja ja rataakin. No sitten nousin ratsaille ja ravasin vähän maneesissa. Quu tuntu olevan ihan ok. Kentälle sitten vaan ja verkka hyppyjä alle. Quu oli hypyissäkin oikein mukavan tuntunen ja hyppäsi tosi hyvin vaikka kenttä upottikin aika paljon muutamasta kohdasta. Voin jopa sanoa että paras verkka mitä oon ikinä Quulla ennen esterataa kisoissa hypänny! Sitten mentiinkin jo radalle ja kaikki oli tosi hyvin ennen kentälle menoa. Mua ei ees jännittänyt niin paljon kuin normaalisti estekisoissa. Mutta kun päästiin kentälle niin Quu... No jännittyi tosi paljon. Tai pelleili.. En oikein osaa sanoa mitään, se oli aivan kummallinen. Ravasin toiseen päähän ja se vaan vouhotti. Sitten laukan nosto ja radalle ja heti ekalle esteelle mutantti hyppy. Yritin ratsastaa kovasti eteen, mutta ei. Toiselle olis tullu kielto jos en ois antanu raippaa. No kolmannelle sitten tuli se kielto. Päästiin siitä kumminkin yli ja jatkettiin perus rata eriskummallisesti loppuun. Joka esteelle tuntu että se menee ohi tai kieltää. Huonoin rata ikinä! En tiiä että mikä sille tuli mutta joo, oisin voinu oikeesti ratsastaa paljon topakammin ainakin etteen ja varsinkin videolla näyttää siltä että en ratsasta paljon yhtään vaikka tuntu että paimennan sitä välillä vähän liian kovastikkin. No tunne oli taas aivan eri miltä näytti.

ärsyttää - suututtaa - harmittaa
ensiviikolla paremmin sitten
Hups tulipas tekstiä. Asiaa kyllä olikin. Mutta vähän tästä viikosta. Veikkaan nyt että olisi pitänyt tehdä paljon rankemmin töitä ennen kisoja jottei se olisi jaksanut pelleillä. Tämä viikko tuleekin sitten olemaan yhtä rankkaa treeniä Quulle jotta Siilijärvellä menisi viikonloppuna mahdollisimman hyvin! Mutta hei hei tältä päivältä ja juu, kaikilla on joskus huonot päivänsä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina bloggaajan arkea, joten kiitos kommentistasi! :)