10 heinäkuuta, 2013

Teema tiistai 2

Tänään siis lupaamani myday kuvina!
Heräsin aika lailla kymmenen aikoihin. Katsoin no näköjään vähän yli puoli tuntia youtube videoita sängyssä ja menin sitten alas ja suoraan suihkuun.
Sen jälkeen pieni aamupala (unohdin kuvata), puuroa mustikoilla ja proteiini juoman.
Kahteentoista asti tulikin sitten katseltua telkkaria. Vähän jälkeen kaksitoista auto vei kumminkin kärkkäiselle josta haimme mummon takapihan penkkeihin paljon multaa. Sitten vain mummolle laittamaan ne penkkeihin!
Kotiin palattuamme jatkoin eilen aloittamaani puhelimen kuoren koristelua permanentti tussilla.
Jonkun ajan päästä aloin tekemään itselleni ja Saanalle ruokaa, nuudeleita ja kana pihvejä. Hyvää tuli!
Sitten aika vierähtikin taas nopeasti eikä paljoa saatu taaskaan aikaiseksi. Vähän tiskien pesua ja television katselua.
Siinä puoli seitsemän aikoihin me oltiin jo tallilla ja hain suoraan Quun sisälle. Se oli taas rypenyt jossain ihmeen mutalammikossa.. Pikainen harjaus, kamat päälle ja menoksi. Kentällä me sitten tehtiinkin töitä vähän vajaa tunti. Lähinnä siirtymiä laukasta käyntiin ja vastalaukkoja.
Tallissa Saana olikin tehnyt melkein kaiken valmiiksi joten otin Quulta vain kamat pois ja sitten lähdettiin Saanan kans viemään Taru pihalle ja hakemaan Quulle vihreää.
Tuohon aikaan lähdettiinkin sitten kotia kohti ja kotona äiti grillasi parit makkarat ja syötiin ne ja salaattia samalla kun katseltiin Johnny Englinsh -elokuvaa!
Nyt kello on jo vartin yli kaksitoista eli tämä ei ihan ehtinyt tiistaiksi mutta melkein! Nyt lähdenkin sitten pesemään hampaita ja nukkumaan! Tai ehkä käyn vielä katsomassa tuon elokuvan poistetut kohtaukset loppuun... Heido!

4 kommenttia:

Kommentit piristävät aina bloggaajan arkea, joten kiitos kommentistasi! :)