02 heinäkuuta, 2013

True love

Hello! Vihdoinkin pääsen teille tänne vähän kirjoittelemaan. Täällä on ollut nimittäin niin kamala ukkonen ettei ole uskaltanut pitää koneita tai nettiä päällä ettei mitään mene rikki. Mutta nyt vähän kisoista.

Lauantaina meillä oli siis Quun kanssa edessä ensimmäinen kansallinen luokka, Helppo A FEI Dressage Challenge - test B 2001. Matkat sujuivat hyvin ja ilmakin oli melko hyvä joskin melko lämmin ratsastaa. No verkka, se oli yllättävän hyvä! Kerrassaan mainio joskin vähän sekava pienen kannus ongelman takia. Kentällä sitten kaikki oli taas toisin. Quu oli heti paljon laiskempi ja no rata oli ihan ok. Ärsytti vaan niin paljon kun Quu voi liikkua niin paljon paremmin mutta se ei edes yrittänyt. Mutta saatiin me kumminkin 61,900% ja päätuomari oli si laittanut meidät jopa kolmansiksi! Lopulta oltiin 8. sijalla ja ihan tyytyväisiä rataankin.

Valitettavasti näette sunnuntain radan vasta huomenna tai siis tänään mutta illalla kun teen tiistain erikoispostauksen. Nyt alkaa olla nimittäin jo niin myöhä että on pakko mennä syömään ja nukkumaan!

4 kommenttia:

 1. iihana quu ja hyvä sinä :D!

  VastaaPoista
 2. Riina mulla on muuten susta ja quusta kuvia :D haluatko niitä :))?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, mielelläni! Lähetätkö vaikka tänne: va-tanen@hotmail.com :)

   Poista

Kommentit piristävät aina bloggaajan arkea, joten kiitos kommentistasi! :)