05 elokuuta, 2013

I don´t ever want to let you down


Hello! Täällä ollaan taas vihdoin. Vähän tähän ajattelin jo kertoa meidän tämän päivän alue-valmennuksesta jottei huomisen postauksesta tulisi niin kamalan pitkä ja että muistaisin kaiken mitä me ollaankaan tehty! Mutta asiaan.
Päivä alkoi siis vähän ennen yhdeksää syönnillä. Sitten kotona löhöilyä puoli 11 ja sitten pyörällä Saanan kans tallille. Tallilla karsinan siivous, hevosen laitto ja valmennukseen. Valmennus oli siis tällä kertaa taas meillä Iissä!

Aloiteltiin taas ihan ravissa eteen ratsastelua ja taivuttelua ja kokoamista. Quu oli aluksi hieman jäykähkö mutta vertyi kyllä ihan mukavasti. Sitten kunnolla laukan kokoamista ja laukka avoja. Quu oli yllättävän superi niissä! Se nimittäin teki avoja kuin unelma, ilman mitään turhaa miettimistä tai kyselyitä! Olin kyllä ihan tosi iloinen. Sitten sama toiseen suuntaan ja sen jälkeen vähän ravissa siirtymiä ja parit väistöt. Väistöissä oli aluksi tosi iso liikkumis ongelma.. Toisin sanoen Quu ei liikkunut yhtään mutta pienen ravi spurtin jälkeen väistöt lähtivät todella mallikkaasti :) Sitten vain ravia eteen alas ja kaveri pesulle.

Koko päivä on ollut yhtä liikuntaa ja nyt se kyllä alkaakin jo tuntumaan! Ehkä pitäisi suunnata kohti sänkyä.. Mutta vielä eilen ja tänään uitettiin Quuta meidän tallin isossa uitto altaassa ja voi että se tykkäsi! Tässä vielä piristys video tämän päivän uinti retkestä.

Sitten on vielä pakko linkata tämä video tänne koska sain siitä oikein mukavan inspiraation huomiselle mielipide kirjoitukselle! Huomiseen.

4 kommenttia:

  1. Kiva postaus ja ihana tuo quu ku korvat hörössä polskii menemään :)

    VastaaPoista
  2. Kiva postaus! sun blogi on yks mun lemppareita :)!!

    VastaaPoista

Kommentit piristävät aina bloggaajan arkea, joten kiitos kommentistasi! :)