06 elokuuta, 2013

What do you think?


No niin tänään on siis teema tiistaissa tarkoitus mietiskellä vähän internetin seurauksia ja muitakin asioita mainonnasta uutisiin! Mutta ennen sitä muistutan vielä kerran tästä:

Olen siis suunnitellut tekeväni kysymyspostauksen joten kysymyksiä saa vielä laittaa!
Mutta eipäs siitä enempää.

Asiaan siis. Hmm.. Mitenköhän tämän oikein aloittaisi? Taidan aloittaa ensiksi kertomalla mielestäni internetin hyvistä ja huonoista puolista. Internetistä ja puhelimista on tullut enemmän ja enemmän koukuttavia asioita ja ne tarjoavat kaikille jotain omaa. Toiset tykkäävät pelata, toiset jutella uusien ihmisten kanssa tai vaikka lukea uutisia toiselta puolelta maailmaa. Kaikissa näissäkin asioissa on kuitenkin varjopuolensa. Peleihin voi jäädä koukkuun, koskaan ei tiedä kelle juttelee joten se voi olla vaikka murhaaja tai no uutisiakin voidaan väärentää tai ne voivat olla jotain asioita jotka aiheuttavat täällä turhaa hämminkiä. Nykyään on myöskin helppoa tehdä suutuspäissään asioita internetin välityksellä. Kannattaakin aina miettiä oikein kunnolla ennenkuin julkaisee mitään netissä. Itse pyrin siihen että julkaisen ja kerron mahdollisemman vähän henkilökohtaisia tietoja netissä.

Tietenkin esim. tällaiset blogit ovat mahtavia tilaisuuksia seurata muiden elämää ja tietenkin saada uutiset nopeammin tietoon.
Valitettavasti osat uutisjutut ja mainokset alkavat mennä jo hieman yli. Nimittäin ainakin minua ärsyttävät joistakin julkkiksista tai poliitikoista kirjoitetut jutut. Osa keksitään ihan tuulesta ja sitten tapellaan pari kuukautta siitä onko se totta vai ei ja kansa saa sitten seurata tätä kuin mitäkin normaalia päivän tapahtumaa. Eivät kaikki jutut tietenkään tällaisia ole.

Ajatelkaapas mitä me tehtäisiin päivät pitkät jos ei olisikaan keksitty puhelimia, tietokoneita tai televisioita? Ei kuultaisi uutisia maailmalta, kaverin luo pitäisi mennä jos haluaisi jutella ja kaikki tiedotteet jostain uhasta tulisi usein liian myöhään. Monia hyviä ja huonoja asioita tulee internetin mukana. Televisio onkin sitten aivan eri juttu. Sielläkin on monia erilaisia ohjelmia ja se koukuttaa todella nopeasti. Nykyään telkkarissa on todella paljon reality ohjelmia mm. häähullut, täydellisiä naisia, unelmien poikamiestä ja kaiken näköisiä muitakin ohjelmia. Osa on mennyt ihan hulluiksi ja osa taas on vielä ihan mukavaa katseltavaa. Minä nimittäin ainakin olen ihan koulussa kaikkiin rikossarjoihin! Ne on vaan jotenkin koukuttavia. Valitettavasti mainoksia tulee kuitenkin lisää ja lisää.
Hankalinta näissä on kuitenkin ajatella että kaikesta tästä joku saa palkkaa ja elää kaiken maailman mainoksilla. Huh huh.. Nyt taidan kuitenkin jo lopettaa jotta edes joku jaksaisi tätä lukea.
Mitäs mieltä te olette näistä kaiken maailman mainoksisata ja muutenkin internetistä ja televisio ohjelmista?
Sitten vielä pari mielestäni hyvin onnistunutta mainosta!


5 kommenttia:

 1. Internetissä on kiva lukea blogeja ja kaikkea muuta. Toki välillä ihmiset törmäävät asioihin, joita eivät haluaisi nähdä. Kaikkea ei voi kuitenkaan itse päättää internetissä. Minusta netti on kuitenkin ihan hyvä keksintö. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä:) Mut hyvät jutut sul oli täs postaukses kyllä:)

   Poista
  2. Joo, internet on kyllä hyvä keksintö mutta jotkut asiat siellä olisi voinut jättää keksimättä :D mutta ehkä tästä postauksesta tuli hieman liian negatiivisiin asioihin keskittyvä! Kun niin paljon hyviäki asioita siellä kumminkin on :)

   Poista
 2. Ja tässä vielä muutama kysymys:
  Koolme lempiblogia?
  Paras telkkariohjelma?
  Mitä shampoota käytät?
  Muita kasvon/ihonhoitoaineita?
  Lempikukat? (3)
  Lempikuvio?
  Unelma-aammatti?
  Mitä ajattelet eläinrääkkäyksestä?
  Onko sulla Instagram?
  Lempivuoden aika?
  Joulu, juhannus, pääsiäinen vai vappu?
  Onko Quu unelmien hevosesi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kysymyksistä! Nämä olivat todella hyviä :)

   Poista

Kommentit piristävät aina bloggaajan arkea, joten kiitos kommentistasi! :)