29 syyskuuta, 2013

Take a Walk


Huh huh! Eikai tässä muuta voi sanoa. Tuntuu että voisi nukkua vaikka kolme päivää putkeen jos vain annettaisiin! Oikeastaan kamala kiirekkään ei ole ollut mutta koeviikon jälkeinen uupumus on selvästi huomattavissa. Mutta tosiaan meillähän oli tänään kotona estekisat (Ylirannalla siis). Itse menin siellä 80cm.
Rata ei ollut mitenkään ihmeellinen. Olin todella pettynyt siihen päästyäni maaliin. Mutta aloitetaanpa ihan radan alusta. Ihan ekalle esteelle olin jo hieman vanhan tapani vanki ja kiskoin Quuta suusta. Tästä syystä en sitten ratsastanut seuraavallekkaan esteelle kunnolla eteen vaan himmailin.. Sitten tuli liukas mutka ja Quu kompastui. Sen jälkeen laukat ei enään vaihtuneet ja ongelmia tuli. Vasta kuutos esteelle eli tuolle pinkille tuli kunnon hyppy ja rata lähti vasta rullaamaan kunnes se jo tyssäsikin samaisella ykkös esteellä. Harmittaa niin kamalasti kun tunneilla Quu on ollut niin hyvä ja nyt sitten piti mennä tuollainen rata.

Syitähän tuohon kaikkeen sähläämiseen tuolla radalla olivat mm. ratsastajan sekoilu, hevosen pitkä kengitysväli ja kentän "liukas pohja" jossa ratsastaja ei sitten uskaltanut ratsastaa...

No mutta toiseksi kuitenkin tultiin ja siitä selvästi huomaa kuinka tuota vauhtia on kuitenkin tullut melkoisesti lisää! Heponen oli koko ajan niin hyvällä päällä ja pirteä että oikein ärsytti oma ärsyyntymiseni :D jos noin nyt voi edes sanoa.

© Saana
Mutta huomenna mulla alkaakin uusi jakso ja huomiseksi olisi myöskin tiedossa videota tämän koeviikko tauon hyvitykseksi. En vielä tiedä miten/minkä videon teen mutta katsotaan sitä huomenna.

2 kommenttia:

Kommentit piristävät aina bloggaajan arkea, joten kiitos kommentistasi! :)