17 lokakuuta, 2013

Ärrin murrin!

Tekisi niin mieli vain murista ja huutaa! Ihan vain tämän blogin ja teidän puolesta. Taukoahan taas tuli koska olin kipeänä alkuviikon ja sitten kaikki kouluhommat taas vaan kasautui päälle. Mutta ei voi mitään joskus (minulla melko usein..) vaan käy niin. Tallillakaan ei siis sinä aikana ole mitään ihmeellistä tapahtunut. Mutta ennen kuin alan selittämään paria melko tärkeää asiaa teille niin päivän piristykseksi meidän epäonnistuneet otoksemme siskokset haasteesta.

Noniin sitten asiaan. Alkuviikkon Quu on siis ollut pelkällä juoksutuksella. Eilen menin sillä hieman ilman satulaa maneesissa ja tein myös maastakäsin työskentely juttuja. Sitten olikin vuorossa hieronta.
Siellä selvisi (luultavasti syy peruutus ongelmiinkin) että Quulla on oikealla puolellaan "rintalihaksesta ja kyynernivelen kouksitajasta löytynyt tuore lihasrepeämä". Se oli melko pieni mutta silti luultavasti vaikuttaa esim. peruutuksissa ja taivutuksissa.
Onneksi ongelma löytyi ja saatiin selville että se on todella hyvin lähtenyt paranemaan. Hieroja uskoi että on tullut jossain tarhassa riehuessa (spurtissa) koska ratsastaessa lihasrepeämät tulevat hevosen takaosaan.
Nyt sitten ratsastellaan ihan normaalisti mutta annetaan hieman armoa esim. väistöissä ja isoissa taivutuksissa. Mutta siitä päästäänkin Quun tulevan viikon liikutukseen! Me ollaan siis koko perheen voimin lähdössä Turkkiin, Belek:iin syysloman ajaksi. Pinja on luvannut hoidella Quuta sen ajan. Huomenna käyn tietenkin vielä omalla tunnillani ja lauantaina ratsastelen myös mutta lauantai iltana puoli kahdeltatoista lähteekin lento Oulun lentokentältä! Vihdoinkin reissuun. Jeij!

3 kommenttia:

  1. Toivottavasti Quu paranee hyvin! Ihana tuo kissa tuossa viimeisessä kuvassa. Kai se vain nukkuu???

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. toivotaan! ei se kuitenkaan onneksi kovin paha repeämä ollut ja juu, se nukkuu aina noin :D

      Poista

Kommentit piristävät aina bloggaajan arkea, joten kiitos kommentistasi! :)