10 lokakuuta, 2013

We´re Marching On

Hello! Tänään päätin tehdä pienen kokoelman youtube suosikeistani. Lähinnä nyt kerron tässä kanavista ja näytän pari parasta videota! Toivottavasti löydätte jotain uutta ja mukavaa katseltavaa.

Heti ensimmäisenä tuli mieleen tästä aiheesta EquiiAlly. Hän on Irlannissa asuva tyttö jolla on hevoset Callie ja Alfie. Hänen videissaan on niin maastakäsin työskentelyä ja ratsastus videoitakin kuin myös editoituja videita.

Sitten seuraavaksi Dailygrace. Tämä ei valitettavasti ehkä sovi kaikille koska hän puhuu englantia mutta niille jotka osaavat englantia eivätkä ole kuulleet dailygrace:istä niin tänään on se suuri päivä. Hänellä on joka arkipäivä jokin eri teema (samat joka viikonpäivä esim. torstaina hän opettaa jotain). Todella hauska tyyppi!
Ja sitten vielä mahtava hevosvideoiden editoija sophianinam. Aiheet ovat erilaisia ja musiikit on hyvin valittu. Ainoastaan hyvää sanottavaa tästä tyypistä!
Ja sitten vielä viimeisenä HappyHorsez. Täältä löydät ihanan iloisia ja raikkaita videoita! Kaikenlaisia videita löytyy ja siksi pidänkin hänen kanavastaan niin paljon.

1 kommentti:

  1. Kiva postaus! Itse ainakin oon kattonu jo kauan ton EquiiAllyn videoita ne on ihan parhaita :D

    VastaaPoista

Kommentit piristävät aina bloggaajan arkea, joten kiitos kommentistasi! :)