21 marraskuuta, 2013

Ressiä ja lukemista!

Wuhuu! Minä olen viimein taas täällä. Saa nähdä mitä tästä nyt sitten seuraa mutta nojaa pitää teillekkin jotain kertoa. Elikkäs itselläni on taas koeviikko.. Kuusi koetta josta kaksi on kieliä ja neljä muita lukuaineita. Joten eipä sitä tässä ole paljoa muuta ehtinyt kuin istua kirja nenän edessä.. Ja jos olen ehtinyt tallille niin silloin on ollut aivan pilkko pimeää eikä kamera ole suostunut enään yhteistyöhän. Siksipä siis blogin puolella onkin ollut hieman taukoilua. Vielä on edessä kolme koetta siis mutta kaksi niistä on onneksi vasta viikonlopun jälkeen!
Odottaakos kukaan muuten uutta Hunger Games elokuvaa? Sen ensi-ilta on huomenna ja me päästään katsomaan se ehkä sunnuntaina. Odotan sitä niin kovasti! Mutta eipäs siitä sen enempää, muuten menee ihan höpinäksi koko lyhyt ja ytimekäs postaus yritys..

Quulla on ollut nyt muutama kävely ja vapaa päivä ihan vain oman ehtimiseni takia ja sitten koska meidän kenttä ja maastot ovat olleet melkoisen kamalassa ja vaihtelevassa kunnossa. Maneesiinhan toki pääsee mutta kun siellä pyörii iltaisin ratsastuskoulutunnit. Mutta tänään Saana on ollut sillä taas tunnilla ja itselläni on sitten huomenna oma tuntini. Viikonlopustakin on tulossa Quulle rankka koska ensiviikon säästä ei vielä ole tietoa :) Nakkaan sille ehkä toisena päivänä/molempina ihan kanget päähän! Saapas nähdä. Mutta ensikertaan ja mikälli joillain teistäkin on koeviikko niin onnea kokeisiin! I can feel your pain.
Untitled | via Tumblr

6 kommenttia:

 1. Mullakin alkaa koeviikko huomenna. Siis lauantaina! En kyllä käsitä kuka älypää oikeen menee tämmöstäki keksimään.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no huh huh, lauantaina? on siinäkin varmaan ollut mahtava idea :D onnea koeviikolle!

   Poista
 2. Mieki ootan sunnuntaita, jolloin pääsen katsomaan Vihan Liekit! Tätä on odotettu ja kauan! :D

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina bloggaajan arkea, joten kiitos kommentistasi! :)