10 joulukuuta, 2013

3 vuotta yhdessä

Tänään 10.12. tulee tosiaan tasan kolme vuotta täyteen siitä kun meidän äiti päätti ostaa Quun. Se oli niin söpö isoine tummine silmineen! Vaikkei ratsastus sujunutkaan kovinkaan hyvin niin into ja halu opetella oli suuri. Mutta mitäpä muuta sitä voi sanoa noinkin pitkän ajan jälkeen kuin oho ja miten nopeasti se aika meneekään? Ihan vasta Quu oli vielä hassu uusi ihme jota kukaan ei tuntenut. Nyt kun on ehtinyt hieman oppia tuntemaan sitä huomaa kuinka se oppii ja muuttuu koko ajan ja kuinka sitä itse yrittää pysyä kehityksen ja muun mukana. Paljon se on muuttunut meillä ollessaan! Nykyään koulutreenit ovat herralle oikein mieluisia ja se yrittää oikein kunnolla. Hyppäämisestä on tullut vain hauskaa ajan vietettä. Paljon on opittu ja paljon on vielä oppimatta! (varoitus suuresta kuvatulvasta!)
Yhdessä ollaan vietetty paljon hauskoja hetkiä.
Me ollaan muututtu paljon!
 Ja olen ollut ylpeä tuosta pienestä pallerosta niin monta kertaa 
Niin paljon onnea, iloa ja rakkautta. Mitä muuta voi pieni ihminen tarvita hevoselta?

8 kommenttia:

 1. Tämä oli tosi kiva! Quu on kyllä sulonen! :)

  VastaaPoista
 2. aivan ihana postaus! onha se niin paljo muuttunu että se on kumminki ollu enne esteratsu ja nyt se kilpailee koulussa A-luokkia :D

  VastaaPoista
 3. Tosi söpöjä ootte molemmat! Ja on tuo Quu tosiaan kehittynyt...

  VastaaPoista
 4. aww tuo neljäs kuva :3 ihanan valkonen heppa♥:'3 ja onnea teille vuosipäivästä! paljon ootte molemmat kehittynyt ja muuttunut (hyvään suuntaan siis:D)!(---------:

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina bloggaajan arkea, joten kiitos kommentistasi! :)