10 joulukuuta, 2013

Words fall out


Hello! Tänään on tulossa kaksi postausta koska tänään on kulunut kolme (3) vuotta siitä kun me ostettiin Quu. Sen kunniaksi siis tulossa myöhemmin jotain kivaa muistelua.

Mutta vähän viime viikosta. Ensinnäkin Quu sai tosiaan uudet kengät torstaina jalkaan ja vihdoin kaikki hokit kun sillä on ollut vain kantahokit aikaisemmin. Torstaina kävin vain kävelemässä Quun ja Tarun kanssa yhdessä kentällä niin että olin Quun selässä ja Taru käppäili narun nokassa vieressä. Joku sellainen 40min me käveltiin ja sitten hepat saikin jo ilta ruuat ja me lähettiin kotiin.
Värkkäilin myös viimeviikonloppuna omalle liitutaululleni tällasen kun siivous ei oikein kiinnostanut :)
Perjantai olikin sitten vapaapäivä Suomen itsenäisyyden kunniaksi! Menin tallille joskus siinä 10 ja 11 välillä. Hain Quun ja lähdin ratsastelemaan sitä maneesiin. Kummallakin oli vähän laiska olo eikä jaksettu oikeen keskittyä. Niinpä sitten jonkun puoli tuntia ravailtuani ja taivuteltuani päästin Quun vielä irti. Ei se kauvaa jaksanut juosta mutta saipahan jotain liikuntaa. Sitten me käytiin vielä maastossa vähän käppäileen ja mää jatkoin lopulta päivää Pinjan valmennusta kuvaillen ja joulushow esitystä harjoitellen.

Lauantaina meillä olikin heppakerho klo 12.00 Siellä me suunniteltiin heppakerholaisten joulushow esitystä ja vähän leikittiin. Sitten vähän myöhemmin oli taas meidän oman joulushow esityksen harjottelu aika. Harmillisesti kesken harjoitusten tallista paloi sulake joten jouduimme lopettamaan harjoitukset kesken pimeyden takia. Illalla valojen palauduttua me laitettiin vielä maneesi kuntoon seuraavan päivän esitystä varten.
Sunnuntai päivä menikin sitten kokonaan tallilla joulushown merkeissä. Aamu alkoi heti tallille päästyämme Ylirannan ratsutilan pikkuponien Valton, Sirun ja Jönssin juoksuttamisella (ponit kun tahtovat olla hieman ylivirkeitä varsinkin tuollaisissa esityksissä!) ja sitten siirryttiin harjoituksiin klo 13.00 ja itse esitykseen klo 17.00. Meidän esitys oli peikkoeste esitys eli me hypättiin maastoesteitä peikkopuvuissa. Kaikilla oli tosi mukavaa ja Quukin oli niin innoissaan esityksen jälkeen että enpä ole pitkään aikaan nähnyt sen noin hehkuvan! Valitettavasti en ole vielä ehtinyt katsomaan iskän ottamia kuvia läpi enkä ole ehtinyt kysymään olisiko kellään muulla sieltä kuvia niin niitä ette nyt tässä postauksessa näe mutta ehkä sitten myöhemmin.

Täällä oli eilen koko päivän n. -20 astetta pakkasto joten paltu ollaan. Nyt onneksi pakkanen on laskussa ja lunta tupruttaa oikeinkin reilusti! Ihanaa. Ehkä se joulu tulee sittenkin olemaan todella valkoinen :)

4 kommenttia:

 1. Vau, ootko ite piirtäny tuon Matkijanärhen? Tosi hieno :D Tää oli kiva postaus, onnea teille 3 yhteisestä vuodesta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu olen ja kiitos taas paljon!! Sinä se aina jaksat kommentoida ja piristää mun päivää :D

   Poista
 2. ihana jönssi :D mutta itse en harmivaan päässyt katsomaan tuota joulu show:ta niin innolla odotan kuvia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli tosi söpö <3 joo katotaan mitä löydän... :D

   Poista

Kommentit piristävät aina bloggaajan arkea, joten kiitos kommentistasi! :)