20 joulukuuta, 2013

It´s christmas time.

Hello! Joululoma on siis vihdoin alkanut. Itse olen viettänyt perjantaita vain löhöillen ja "koulusta palautuen". Milloinkas teillä alkoi tai alkaa loma? Mulla oli eilen torstaina normi koulupäivä ja sitten illalla vielä yökoulu niin perjantaina oli jo vapaata ja loma alkoi.
Täällä on, ilmeisesti loman kunniaksi, satanut lunta vaikka kuinka paljon ja voi että tuolla pihalla on kaunista! Vihdoinkin oikein kunnon talvinen fiilis. Mutta tosiaan tämän postauksen tarkoituksena oli siis kertoa vähän mitäs ollaan Quun kanssa nyt puuhailtu ja pitä tullaan puuhailemaan.
HUOM! Sääntöjä on muutettu :)
Aloitetaanpas ihan viikon takaa eli viime perjantaista. Silloin olin omalla valmennustunnillani. Tunti nyt meni niin kuin meni. Sähläystä ja vähän kaiken syyttämistä. Onneksi olen jo melko hyvin oppinut sen että joskus tulee se alamäki ja se on oikeastaan vain hyväksi koska silloin tietää että ollaan menossa vain parempaan päin. Tehtiin siis tosiaan sulkuja. Quu oli kauhean jäykkä eikä olisi millään jaksanut yrittää. Minulla itselläni taas oli ongelmia omien jalkojeni kanssa koska ne menivät jotenkin ihan super nopeasti hapoille ja silloin tuollaisen haluttoman hepan takapuolen siirtäminen sisälle on melkoista tuskaa! Joitakin hyviäkin pätkiä kyllä tuli näin jälkeenpäin ajateltuna mutta ei kuitenkaan tarpeeksi monta piristämään sitä päivää.

Lauantaina me pidettiin Saanan kanssa meidän tallin junnupikkujouluja ja sitten me vaihettiin niin että mää menin Tarulla ja Saana Quulla. Tarun kans tehtiin vähän vastalaukkoja ja peruutuksia ja pysähdyksiä.

Sunnuntai oli tosiaan kävely maastopäivä (kyllä, yhdellä ravipätkällä).
Maanantaina meillä olikin sitten Hannan pitämä estetunti. Me hypättiin kolmoissarjaa, pysty-pysty-okseri. Kaikki välit yhdellä laukalla. Quu oli oikein innoissaan. "Nyt sinä siellä selässä hiljaa! Mehän mennään niin kuin minä sanon!" Ja sitten me mentiinkin. Vielä näkyi melko paljon jäykkyyttä kaverilla olevan kun laukka ei oikein tahtunut viimeisellä esteellä vaihtua oikeaksi kun vasta ihan viimeisimmillä hypyillä ja isoimmilla esteillä.

Tiistaina me käytiin Saanan ja Tarun kanssa kävelemässä vain hieman maastossa koska täällä oli silloin aivan peilijää keli.
Keskiviikkona itselläni oli hieronta joten heposella oli vapaapäivä.
Ja torstaina oli Saanan normaali tunti.

Tänään minulla onkin sitten vielä oma valmennustuntini ja sen jälkeen heposella on rokotus joten lomaa tulee joksikin aikaa. Minä en kuitenkaan ehdi kyllästymään joulunakaan koska minulla on Pinjan hevonen Venni hoidettavanani joulun yli. Lisäksi vielä että Emilia on ehkä tulossa joulun jälkeen taas tänne pohjoisees joten valmennustakin on ehkä pitkästä aikaa tiedossa.
Ihana eilinen lumipyry // Lumimies kengät // pyörä koulusta ajon jälkeen klo 00.40
Nää on kaikki vaan niin ihania kuvia! // Kuvat : http://weheartit.com/

2 kommenttia:

  1. Voi että ois ihana osallistua tuohon arvontaan, jos vaan ois blogi.. :( Teet kyllä aivan ihania bannereita! Sielläkin on tullut sitä lunta ilmeisesti vähän enemmän kuin paljon! :D Hyvää joulua Sulle ja Quulle (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos! ja juu lunta on kyllä tullut :D hyvää joulua sinulle myös :)

      Poista

Kommentit piristävät aina bloggaajan arkea, joten kiitos kommentistasi! :)