12 tammikuuta, 2014

We are upside down

Heipä vaan taas kaikille  kohta onkin taas yksi viikko vierähtänyt eteenpäin ja aletaan olla jo kohta tammikuun puolessa välissä! Aika rientää. Tänään on tosiaan tulossa videokin mutta ajattelin nyt ihan muuten vain hieman käydä kertomassa meidän perus kuulumisista.

Quu on ollut todella pirteänä klippauksen jälkeen! Sen kanssa ei voi oikein edes tehdä temppuja tällä hetkellä kun se innostuu niin kovasti ettei sitä saa enään lopettamaan. Tämä viikko alkoi todella hyvin ratsastuksen osalta nimittäin tiistaina Quu oli ihan super ratsastaa ja me tehtiin vaikka mitä! Väistöjä, vastalaukkaa, avoja, siirtymiä ja pysähdyksiä ja peruutuksia. Olin niin onnnellinen ja hevonenkin oikein hehkui kaikkea tuota tehdessään! Me vaan tanssittiin pitkin maneesia.
Keskiviikkona laukka olikin sitten hieman hankalampaa mutta sain sen sitten lopulta kuitenkin hyväksi.
Torstaina Saanalla oli ollut hieman ongelmia tunnilla. Quu oli nimittäin ollut todella röyhkeä kaveri... Perjantaina totesin tämän väitteen täysin oikeaksi ja toisaalta ihan oikeutetuksikkin nimittäin Quu tarvisi raspausta. Todella paljon! Se kiskoo vain menemään laukassa eikä kuuntele yhtään. No tämän perusteella eilen oli sitten tarkoitus mennä hakkamoorella vähän esteitä mutta mittarin ilmoittaessa -15 ajateltiin jättää se jollekkin toiselle päivälle ja minä kävin vain kävelemässä loimet päällä maneesissa. Quulla oli taas aivan hirveästi virtaa ja se olisi halunnut vain sinkoilla joka paikkaan..
"leikitäääään!"
Eilinen "jännittävä" kävelyretki maneesissa
 
My new phone <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina bloggaajan arkea, joten kiitos kommentistasi! :)