06 tammikuuta, 2014

Klippauksen aika


Jep, eli tänään oli pitkään odotetun klippauksen aika! Quulla onkin ollut aivan hirveän pitkä karva ja se on hionnut jo noin 15min liikutuksen jälkeen. Mutta tänään lähti suurin osa karvoista pois!

Tässäpäs hieman meidän klippaus rutiinistamme:
Ensiksikin heppa sisään. Rauhoittava tahna kielen alle ja kaveri käytävälle kiinni. Sitten harjaus ja korvien paketointi. Kun klippaaja tulee tai on valmis edellisen kanssa aloitetaan klippaus (edellyttäen tietenkin sen että Quu on ehtinyt nukahtaa).
Klippauksen jälkeen olen hyvin tarkka siitä että klipatut kohdat harjataan hyvin koska niihin jää aina sellaista pientä karva "hippua". Tällä kertaa harjaajana toimi Saana. Sillä aikaa minä siivosin käytävän puhtaaksi karvoista. Sitten onkaan enään talliloimen päälle laitto ja Quun perään katsominen. Rauhoituksen jälkeen kun hevonen ei saa syödä mitään pariin tuntiin ettei mikään vain juutu kurkkuun.

Sitten ennen kuvia vielä hieman ulkoasusta eli uusi banneri on tuloillaan!

4 kommenttia:

 1. Onpa aivan supersöpö loimi Quulla :) hah tekis mieli omallekki kopukalle hankkia tuommonen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep, se on kyllä aivan ihana! ja kaikkein parasta siinä on todella iso etuosa :) mahtuu poikakin juoksemaan! :D

   Poista
 2. Ihana loimi! Kiva kun kerroit myös noista teidän tavoista klipata, se oli mielenkiintoista lukea (: Minua ainakin kiinnostaa miten eri ihmiset tekee samat asiat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva että kiinnostaa! :) ajattelinki että jokin erilailla kirjotettu juttu vois piristää!

   Poista

Kommentit piristävät aina bloggaajan arkea, joten kiitos kommentistasi! :)